Bianca Gielen kan nu kiezen uit 2 banen

5 februari

“Ik ben helemaal overweldigd! Ik kan nu gewoon kiezen uit twee leuke banen. Dat had ik een half jaar geleden niet gedacht,” zegt Bianca Gielen die een werkervaringsplek bij Risse Groep had. Vandaag eens een interview met iemand die ons net verlaten heeft, maar die heel dankbaar is voor de kans die Risse Groep haar bood. En nu  kon ze niet kiezen uit 1 maar uit 2 nieuwe banen.

Long Covid
Bianca Gielen werd in 2020 besmet met het corona-virus. Uiteindelijk resulteerde het in Long Covid en doorliep ze een heel herstelproces. Lange tijd kon ze niet werken en het werd steeds moeilijker om er op de arbeidsmarkt tussen te komen. Op een dag zag ze onze vacature voor Financieel Medewerker. Deze trok haar onmiddellijk aan, mede omdat Risse Groep ook werkt met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Ze solliciteerde en de baan ging naar Bertha Verhaag. Maar Risse Groep wilde evengoed graag met Bianca in gesprek. We zijn immers een ontwikkelbedrijf en konden misschien op een andere manier iets voor Bianca betekenen.

Werkervaringsplek
“Ik mocht beginnen op een werkervaringsplek. Daar ben ik ontzettend blij mee. Hier kreeg ik de kans om stap voor stap mijn uren en werkzaamheden op te bouwen. Steeds een beetje meer. Met iedere stap groeide mijn zelfvertrouwen weer. Onlangs voelde ik dat ik klaar was voor de volgende stap: weer gaan solliciteren! En dat ging zó goed dat ze me op twee plekken wilden hebben. Geweldig toch? Ik heb inmiddels besloten dat ik ga starten bij Wimmer Groep in Haelen. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan in deze nieuwe baan.”

Bianca: “Ik heb een hele mooie tijd gehad bij Risse Groep en ben erg dankbaar voor de kans die dit ontwikkelbedrijf mij bood. Want ook ik heb me weer kunnen ontwikkelen tot een fitte en gewilde werknemer.” En ze heeft nog een tip voor ons: “Hou dus vooral de werkervaringsplekken open op alle afdelingen. Het kan zo veel moois opleveren voor mensen!”

Wat fijn dat we je verder hebben kunnen helpen, Bianca. We wensen je veel succes en plezier in je nieuwe job!

Vacature applicatiebeheerder

Vacature Applicatiebeheerder 32-36 uur...

Verslag Open Dag

Het was een gezellige drukte afgelopen z...

Vacature voorman/voorvrouw ATC

  VOORMAN/VROUW ATC 36 uur per week mede...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.