Kennismaking

De Risse Groep zet haar diensten en netwerk in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen die zijn aangewezen op de wet sociale werkvoorziening (Wsw) of een (bijstands)uitkering. Wij halen het beste in mensen naar boven. Risse Groep begeleidt hen bij de specifieke ontwikkeling van hun mogelijkheden, talenten en ambities en werkt samen met veel partners in de regio.

De Risse Groep bundelt haar krachten met:

  • Werk.Kom
 Een samenwerkingsverband tussen Risse Groep en de gemeenten Weert en Nederweert dat werkzoekenden met een (bijstands)uitkering en Sw-werknemers bemiddelt naar werk. Werkgevers in de regio kunnen bij Werk.Kom terecht voor advies en ondersteuning bij het vinden van goed en gemotiveerd personeel.
  • Konnekt’os
 Het MVO-platform van Risse Groep, waarin zo'n 95 ondernemingen uit de regio zijn verenigd rondom maatschappelijke verantwoordelijkheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel is elkaar te inspireren en in een professionele setting relaties tot stand te brengen tussen werkgevers in de regio en potentiële medewerkers, die wat extra ondersteuning nodig hebben.

Samen streven Risse Groep, Werk.Kom en Konnekt’os ernaar zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Dit doen we onder de gezamenlijke slogan:
Samen sterk in duurzaam werk!
 

Kim Hendriks bruist van de energieg...

In alle vroegte gaat bij werkcoach Kim H...

Even voorstellen: Daniel Vdovic

“Eh… Vdovic?...” Met een vragende blik k...

Stella denkt met haar hart bij Riss...

“Ik denk het liefst intuïtief met mijn h...
Marketing & communicatie Risse Groep
Marketing & communicatie Risse Groep
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
webdesign: Artis.