Kennismaking

De Risse Groep zet haar diensten en netwerk in voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen die zijn aangewezen op de wet sociale werkvoorziening (Wsw) of een (bijstands)uitkering. Wij halen het beste in mensen naar boven. Risse Groep begeleidt hen bij de specifieke ontwikkeling van hun mogelijkheden, talenten en ambities en werkt samen met veel partners in de regio.

De Risse Groep bundelt haar krachten met:

  • Werk.Kom
 Een samenwerkingsverband tussen Risse Groep en de gemeenten Weert en Nederweert dat werkzoekenden met een (bijstands)uitkering en Sw-werknemers bemiddelt naar werk. Werkgevers in de regio kunnen bij Werk.Kom terecht voor advies en ondersteuning bij het vinden van goed en gemotiveerd personeel.
  • Konnekt’os
 Het MVO-platform van Risse Groep, waarin zo'n 95 ondernemingen uit de regio zijn verenigd rondom maatschappelijke verantwoordelijkheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het doel is elkaar te inspireren en in een professionele setting relaties tot stand te brengen tussen werkgevers in de regio en potentiële medewerkers, die wat extra ondersteuning nodig hebben.

Samen streven Risse Groep, Werk.Kom en Konnekt’os ernaar zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Dit doen we onder de gezamenlijke slogan:
Samen sterk in duurzaam werk!
 

Dag van geluk

Vandaag is de Internationale Dag van het...

Boekenweek Boekhoek

  Het is Boekenweek! Speciaal voor jou h...

Sam en Diana krijgen primeur Prakti...

Sam Korten en Diana Remkens zijn de eers...
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.