Sint en pieten bezoeken Risse Groep

6 december

Woensdagmorgen 30 november 2022 heeft de Goedheiligman met z’n pieten weer een bezoekje gebracht aan De Risse.

Allereerst was rond de klok van half 10 Buisinesspost aan de beurt. Echter hier trof de Sint lege ruimten aan, dus de medewerkers waren al vroeg op pad. Daarom besloten de pieten hen wel te trakteren op snoep en dat hebben ze geheel op eigen wijze gedaan!

De ruimte op z’n kop gezet, vervolgden zij lopend of per fiets hun weg, compleet met geluidsinstallatie en al, naar het naastgelegen nieuwe gebouw van PSW.

Niets had de pieten en de Sint kunnen voorbereiden op het blije gejoel en geklap van deze uitzinnige groep medewerkers! De begeleiding deed in deze feestelijke stemming niet voor de medewerkers onder.

De pieten gingen met een aantal van hen maar wat graag op de foto!

Na een afsluitend “Dag Sinterklaasje” dat nog minuten heeft weerklonken tussen de oren van de pieten en de Sint, werden de kantoorruimten op luide wijze voorzien van een bliksembezoek voorzien. Een tsunami aan snoepgoed werd vol energie de ruimtes ingeslingerd.

Na de middagpauze waarin de pieten en de Sint werden getrakteerd op belegde broodjes en koffie, was het ATC aan de beurt. Ook de jongeren bij de houtbewerking van de Widdonckschool. Daar stond de Sint meteen wéér een kanonnade aan enthousiasme te wachten, die meteen al bij binnenkomst over hem en zijn gevolg werd uitgestort.

Dolblij verraste jongeren krioelden dwars door elkaar en sommigen trachtten met succes een foto te scoren met de pieten. Zij, op hun beurt, konden het niet laten nog luidere kreten te slaken die de jongeren maar wat graag herhaalden! Pure energie heerste hier!

Ook de mensen van Engineering werden getrakteerd op een bezoekje, echter de meesten waren volop aan het werk toen de Sint met zijn gevolg hun werkplek bezocht.

Als laatste werden alle ATC-afdelingen bezocht en ook hier heerste volop de Sinterklaas-koorts, want de mensen knuffelden de pieten bijna plat. Jan Bijlmakers wist de fiets van een van de pieten te bemachtigen en de ruimte rond te rijden, gierend van de pret! En dan waren er nog dolblije medewerkers op de afdelingen die poseerden voor een foto met Piet en Sint.

Deze positieve energie werd ook goed ontvangen op de afdeling Diagnose.

Alle medewerkers reageerden vol lof over de ontvangst en de pieten evenals de Sint hebben genoten van de aandacht die ze kregen als ze de mensen aan hun tafeltje opzochten.

Na veel gezwaai, luide muziek van muziekpiet per fiets, die maar rondjes bleef fietsen door het bedrijf, kwam er uiteindelijk een einde aan deze vermakelijke morgen en middag. Na twee jaar weer ouderwets in het teken van een traditioneel feest; zij het met behoorlijk licht getinte pieten.

Iedereen hartelijk bedankt voor de geweldige inzet!

Geert-Jan zoekt het unieke in ieder...

Geert-Jan van Oosterhout kijkt heel goed...

Marcel haalt certificaat instructeu...

De kracht ligt er niet in dat we nooit v...

Vacature: Consulent intake & di...

18-36 uur per week Inschaling CAO SGO Me...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.