Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Leurs Auto's

6 mei 2014

Michel Huiskens is via bemiddeling van Werk.Kom gedetacheerd bij Leurs Auto’s.

In gesprek met eigenaren Alexander en Sacha Leurs.
Hoe lang werkt Michel al bij jullie? Alexander Leurs: “Nu bijna 6 jaar. We hebben eerst een aantal andere jongens gehad vanuit Risse Groep en daarna kwam Michel. Er was meteen een klik. Als persoon maar ook werkinhoudelijk. Hij snapte heel goed waar wij elke dag mee bezig zijn.”

Wat is de meerwaarde voor jullie om met jongens als Michel te werken?
Alexander: “Je kunt op Michel vertrouwen, hij is er altijd.” Sacha vult aan: “Michel heeft hart voor de zaak en de juiste mentaliteit. Hij heeft last van z’n rug en kan daardoor bepaalde werkzaamheden niet doen en daar moeten we hem echt in beschermen. Hij is heel loyaal en legt zelfs visitekaartjes voor ons neer op de plekken waar hij komt.” Alexander: Daarnaast doet hij z’n werk gewoon goed. Hij maakt voor ons de auto’s showroom-klaar en dat doet hij heel professioneel. We krijgen van officiële autodealers zelfs de vraag waar wij onze auto’s laten cleanen. Dat zegt wel wat.”

Wat maakt voor jullie de samenwerking/detachering succesvol?
Alexander: “Michel wordt hier gewaardeerd zoals hij is. Hij kan hier datgene doen waar hij goed in is, in z’n eigen tempo. Hij wordt daarin begeleid –door ons in samenwerking met de werkcoach van Werk.Kom- en heeft hier ook z’n rust gevonden.”
Michel: “Ik kom zelf uit een familiebedrijf dus ik weet wat dit inhoudt. Ik ben altijd gek geweest op auto’s maar het is er nooit van gekomen om in deze branche te werken. Ik heb nu dus van m’n hobby m’n beroep kunnen maken.  Daarnaast heb ik er een familie bij gekregen, iets wat voor mij heel belangrijk is. Ik ken dit gevoel van huis uit niet maar ik voel me hier echt welkom. Deze baan is voor mij een geschenk en ik moet er niet aan denken dat het ooit stopt.” “Dit gevoel is wederzijds”, beaamt Alexander.
 

webdesign: Artis.