Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Land van Horne (zorgcentrum Hieronymus)

1 mei 2014

Zorgcentrum Hieronymus heeft via bemiddeling van Werk.Kom een medewerker van Risse Groep in dienst: Roderick Janga. Hoe bevalt dit?

Henny Custers, aanspreekpunt Technische Dienst: “We zijn tevreden over de ondersteuning die Roderick biedt als facilitair medewerker. Hij werkt hier al 12,5 jaar en we zijn blij met hem, vooral vanwege z’n spontaniteit en vrolijkheid. Wij, en ook de bewoners, missen hem als hij er een dag niet is. We kennen z’n beperking en hebben daar begrip voor. We kijken dan ook samen voortdurend hoe we z’n capaciteiten optimaal kunnen benutten en hoe hij binnen z’n mogelijkheden productief kan zijn.”

Welke werkzaamheden voert Roderick voor jullie uit?
Henny: “Roderick heeft hier een mooie baan die hij hoofdzakelijk zelf kan indelen. Hij haalt de was op van de bewoners en brengt deze weg, voert klein onderhoud uit in de tuin (grasmaaien, ’s winters zout strooien, sneeuw ruimen) en het dierenverblijf. Ook  haalt hij huisvuil, lege flessen en oud papier op en voert kleine onderhoudswerkzaamheden uit. Daar heeft hij een dagtaak aan. Voor ons is dit een ontlasting; we blijven uiteraard zijn werk wel duidelijk structureren. Dit gaat heel goed, in samenwerking met de werkcoach van Werk.Kom.”

webdesign: Artis.