Interim-directeur Dennis Laponder mag langer blijven

29 november

Normaal gesproken zou interim-directeur Dennis Laponder bij Risse Groep blijven tot 31 december van dit jaar. Onlangs kreeg hij echter de vraag vanuit het bestuur of hij langer wil blijven.
Dennis hoefde daar niet lang over na te denken en zei volmondig “Ja”. Lees meer in onderstaand interview. 

Kwam de vraag onverwachts?
Dennis: “De vraag kwam niet helemaal onverwachts omdat we een dynamische tijd tegemoet gaan met o.a. de OR-verkiezingen, de oplevering van de nieuwe visie van Risse Groep en de uitrol daarvan en natuurlijk de omvorming van Risse Groep naar een toekomstbestendig ontwikkelbedrijf. Er is nog veel werk te doen. Ik blijf daarom tot 1 september 2022. We mogen dus nog een tijdje samen aan de slag. Dat geeft de organisatie vertrouwen en rust.”

Dat is heel mooi nieuws voor de medewerkers van Risse Groep!

Heb je er zelf lang over na moeten denken?
Dennis glundert en zegt: “Nee, eigenlijk helemaal niet. Ik draag Risse Groep en de mensen een warm hart toe. Ik heb het gevoel dat ik iets kan toevoegen en ook gewaardeerd word. We zijn een goed team en ik ben hier echt op mijn plek. Ik heb dan ook besloten om in de eerste helft van het nieuwe jaar geen ander werk erbij aan te nemen. Ik wil echt 100% voor Risse Groep gaan.”

Wat ga je de komende periode allemaal doen?
Dennis: “Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat Risse Groep een mooie toekomst tegemoet gaat. Ook als ik straks weg ben. Ik zie dat er van alles gebeurt, de positieve sfeer verstevigd wordt en er goede dingen worden gedaan. Dit gaan we borgen in de organisatie. Dat zie ik als m’n verantwoordelijkheid. De komende maanden ga ik samen met het bestuur, het MT en de mensen verder aan de slag om de stabiliteit in de organisatie te versterken en Risse Groep te transformeren tot een toekomstbestendig ontwikkelbedrijf. Daar heb ik heel veel zin in. Uiteraard gaan we de komende periode ook toewerken naar mijn opvolging.”

Wil je de medewerkers van Risse Groep nog iets meegeven?
“Ja, dat mijn deur altijd open staat. Schroom dus niet om binnen te lopen als er iets is.”

We wensen Dennis heel veel succes en werkplezier de komende maanden!

VACATURE: 2 Salarisadministrateurs...

totaal: 1,2 fte (tussen 0,50 fte-0,70 ft...

Onze Corporate Story

Risse Groep maakt werk van talent. Wij v...

Proeverij vol jaarplannen

Het was smullen bij Risse Groep afgelope...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.