Even voorstellen: onze nieuwe voorman Henri

19 juli

Onze nieuwe voorman Henri Verstappen is puur, dat merk je meteen. Daarom past hij zo goed in ons ontwikkelbedrijf. Hij is een gevoelsmens met hart voor onze mensen. Henri: “De medewerkers zijn hier oprecht en warm. Ze doen me een beetje denken aan de Maya’s uit Mexico. Die zijn ook zo.”

Carrièreswitch
14 Jaar lang werkte hij met hart en ziel voor een bedrijf dat natuursteen en keramiek verkocht. Een paar jaar geleden maakte hij een carrièreswitch. Toen het bedrijf ophield te bestaan kwam Henri in een rouwproces terecht. Een coach zei toen tegen hem: “Jongen, dit is het beste wat jou overkomen is!” De coach zag in Henri een mensenmens die heel goed zou passen in de sociale sector. Henri ging eens rondkijken. Uiteindelijk kwam hij terecht bij Westrom in Roermond. “Dit is jouw werk!”, zeiden ze meteen tegen hem. Hij voelde zich inderdaad helemaal op zijn plek. Hij had een fijne tijd bij Westrom, maar zijn contract liep af. Henri trok de stoute schoenen aan en stuurde een open sollicitatie aan Risse Groep. Er volgden een aantal gesprekken en het klikte! En nu is hij begonnen als voorman op de afdeling van Joost Leenders. Henri: “Ik vind jullie nieuwe toekomstvisie geweldig. Ik wil graag mee bouwen aan dit ontwikkelbedrijf!”

Henri heeft een natuurlijke rust over zich. Hij maakt snel contact en ook bij gesloten mensen vindt hij vaak een opening. Goed luisteren is belangrijk. Een mens moet zich echt begrepen voelen, volgens hem. Bij deze voorman komen mensen vast tot bloei!

Ratatouille
En hoe ziet zijn privéleven eruit? “Ik ben getrouwd met mijn man Roy en we wonen in Ell”, vertelt hij. Hij strijkt even over zijn buik en lacht: “Mijn hobby’s zijn koken en eten. Ons favoriete restaurant is Ratatouille in Maaseik. Echt een aanrader! En we reizen heel graag.” Op die reizen komt Henri unieke mensen tegen, zoals de Maya-indianen ver weg, die warmte en open houding  ziet hij ook terug bij de mensen bij Risse Groep. De cirkel is rond. Dat belooft wat.

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.