Meeting leiding & staf nieuwe stijl smaakt naar meer…

18 juli

Onlangs vond de eerste meeting voor leiding & staf in de nieuwe stijl plaats. Deze keer geen presentatie door het MT maar een interactieve rondleiding door ons ontwikkelbedrijf om elkaar nog beter te leren kennen, gevolgd door een heerlijke barbecue. Het smaakte letterlijk naar meer!

De animo is groot. Directeur Dennis Laponder bedankt iedereen voor zijn inzet van de afgelopen maanden. De nieuwe toekomstvisie raakt steeds meer doorleefd en van ons allemaal. Dat is mooi om te zien. Risse Groep zet in lijn met de visie de deuren wagenwijd open. Dennis: “Onlangs kwamen de gemeenteraadsleden op bezoek. De opkomst was grandioos en de bezoekers waren super enthousiast over de nieuwe plannen en de al zichtbare verbeteringen bij Risse Groep. Dat is mede aan jullie te danken. Daar doen we het samen voor.”

Quiz
Dan nemen Loes Beckers en Marco Vink de microfoon over. Het is tijd voor de grote Risse kennisquiz. Want hoe goed kennen onze medewerkers elkaar en ons ontwikkelbedrijf? Heel goed, zo blijkt! De uiteindelijke winnaar is Wim Meuwissen. Hij kan deze zomer lekker dobberen in de grote roze opblaasflamingo die hij gewonnen heeft! Dat staat hem vast enig.

Rondleiding
Na de quiz nemen de medewerkers een kijkje in de keuken van de verschillende afdelingen van ons ontwikkelbedrijf. Want meer verbinding creëren tussen afdelingen is één van de speerpunten binnen de toekomstvisie. Ook intern is het credo: de deur staat altijd open. De rondleiding gaat langs Werk.Kom en verschillende afdelingen van Risse Industrie. “Ik ben blij verrast door alle nieuwe dingen die ik zag!”, vertelt een medewerker. Op de BRC-afdeling wordt met geavanceerde machines gewerkt. Medewerkers worden ook meegenomen langs de nieuwe switch-afdeling, de bus van Kansrijk in de Wijk, de werkplaats van leerlingen van de Widdonckschool en de afdeling logistiek waar externen tegenwoordig in hun eigen tempo een heftruck, EPT en Reachtruckrijbewijs kunnen halen. Ook het werk is uitdagender. Medewerkers zetten bijvoorbeeld zelf scootmobiels in elkaar voor Kersten Hulpmiddelen. Dit en nog veel meer tijdens de rondleiding.

BBQ
Vervolgens wordt er in het bedrijfsrestaurant geproost met alcoholvrije champagne. Na maanden hard werken is het tijd voor de welverdiende barbecue. Ook deze barbecue zorgt voor veel verbinding en gezelligheid. De sfeer zit er goed in! We wensen iedereen alvast een fijne zomerperiode. Rust goed uit en geniet. Over een paar weken gaan we er samen weer tegenaan!

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.