Even voorstellen: Bertha Verhaag

3 april

“Eigenlijk hou ik meer van luisteren dan van praten”, waarschuwt Bertha Verhaag aan het begin van het interview. “Sommige mensen zouden veel beter moeten leren luisteren, mensen die constant aan het woord zijn bijvoorbeeld. Dat zou de communicatie beter maken. Ik heb vaak oprechte interesse in mensen en ik leer veel van luisteren.”

Maar Bertha blijkt ook prima te kunnen praten!

Een tijd geleden startte ze op onze afdeling Financiën en Business Control. Bertha is een cijferwonder. “In de brugklas was ik al beter in rekenen en daarom ben ik gaan werken in de accountantswereld. Adèle Corsten tipte mij over de vacature bij Risse Groep. Adèle en ik hebben in 30 jaar al drie keer samengewerkt.”

Onboarding
“Toen ik startte in het onboardingstraject vond ik al meteen dat hier hele leuke en lieve mensen werken. Ik vind het geweldig dat Risse Groep streeft naar een zinvol leven voor mensen met en zonder afstand tot de arbeidsmarkt. Meedoen in de samenleving is zo belangrijk.”

Buiten de deur
“Zelf ben ik vroeg mijn man verloren. Ik ben langere tijd veel thuis gebleven voor de kinderen. Ik wilde dat ze genoeg aandacht kregen, ze moesten hun vader al missen. Dat is goed geweest voor de kinderen en voor mezelf. Toen de kinderen groter werden ben ik zelf langzaam steeds meer gaan doen buiten de deur. Ik ging werken bij accountantskantoren en gaf bijvoorbeeld ook NT2 lessen aan vluchtelingen en ik doe nog meer vrijwilligerswerk. Ook dat is dankbaar werk. Ik hou van dat sociale.”

Druk
“Momenteel heb ik het heel druk. Ik werk bij De Risse en doe daarnaast de administratie voor verschillende bedrijven. In mijn vrije tijd maak ik graag carnavalspakjes,  versier paaseieren en doe andere creatieve dingen. Tenminste, als ik tijd heb. Ik woon lekker in Stramproy. Dat heeft iets gezelligs. Vroeger heb ik vier jaar in Den Haag gewoond. Daar leer je jezelf op een andere manier kennen.”

En ook wij hebben Bertha beter leren kennen in dit interview!

 

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.