Even voorstellen: onze nieuwe inkoper Megan Gooding

1 september

#Doen, #samen en #puur. Deze woorden in de vacature vormden de eerste trigger om bij ons te solliciteren. Onze kernwaarden zijn onze kersverse inkoper Megan Gooding namelijk op het lijf geschreven. En daarna werd ze nog aangenamer verrast. Risse Groep organiseerde speciaal voor haar een meeloopmiddag om te kijken of deze functie en ons bedrijf bij haar pasten. Megan: “Ook bij twee andere bedrijven mocht ik meelopen. Maar ik kon de knoop al snel door hakken. Zelfs de MT leden maakten tijd voor me vrij. Ik vond het hier meteen geweldig. Ik voel bij iedereen die ik spreek zo veel passie en kreeg onmiddellijk een heel nieuw beeld over Risse Groep. Het is een vooruitstrevend ontwikkelbedrijf. Daar krijg ik energie van!”

Work-Life Balance
Op een dag, niet lang geleden, werd Megans zoontje geboren. Ook van hem krijgt ze veel energie. “Hij heeft mijn hart gestolen! Nog meer dan ik had verwacht. Hij maakt me intens gelukkig. Onze kleine is lekker nieuwsgierig, altijd goed gehumeurd en hij houdt van knuffelen. Wat wil je als moeder nog meer? Ik ging na de geboorte nadenken over de work-life-balance in mijn leven.” Voorheen was Megan een absolute workaholic. Ze ging ook veel op reis binnen haar vorige functie in de retail-wereld. ‘Wat is nu écht belangrijk voor me?’, vroeg ze zich onlangs af. “Ik wil graag een fijne baan, waar ik veel voldoening in vind. Die heb ik nu gevonden! Daarnaast wil ik graag meer tijd doorbrengen met mijn vriend en mijn zoontje. Ik werk nu 24 uur in plaats van (meer dan) fulltime. Ook blijf ik een echte levensgenieter. Ik wil alle kleine dingen op het werk en in mijn privéleven nog meer beleven. De baan bij Risse Groep past prima bij mijn nieuwe levensfilosofie! Als inkoper hou ik me bezig met alles wat te maken heeft met Inkoop: van het verwerken van facturen tot het afsluiten van contracten met leveranciers. Ik heb er zin  in!”

En bij genieten horen ook mooie reizen, naar haar favoriete vakantieland Kroatië bijvoorbeeld. Of heerlijk tafelen in goede restaurants. Een tip van Megan: ga eens naar Giornale in Eindhoven! Die krijgen het vast nog drukker binnenkort. We wensen Megan veel succes en plezier bij Risse Groep!

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.