Connect Project succesvol gestart

27 september

Afgelopen donderdag konden medewerkers van Risse Groep de infomarkt bezoeken van het Connect Project. De markt werd goed bezocht! Het Connect Project is onderdeel van onze aanpak voor Duurzame Inzetbaarheid. Doel is collega’s bij elkaar te brengen die samen iets leuks willen ondernemen buiten werktijd.

Meer dan 30 enthousiaste mensen meldden zich al aan! Collega’s van alle afdelingen en ook ons Managementteam schreven zich in om iets leuks te gaan doen. Twee collega’s besloten spontaan dat ze samen naar de kermis gingen en ze hebben het gezellig gehad! En een andere medewerker neemt een collega mee naar de sportschool. Verder werden er maatjes gezocht om te gaan wandelen, koken, muziek maken, naar de stad te gaan en nog veel meer. Misschien heb jij nog andere leuke ideeën. Je kunt je nog steeds opgeven voor het Connect Project! Geef dit aan bij je leidinggevende of mail naar communicatie@risse.nl .

We kunnen ook nog steeds mensen gebruiken die op willen treden als maatje voor een ander.

Hoe gaan we nu verder? In oktober hopen we voor alle aanmelders een match gevonden te hebben. Dan gaan de mensen elkaar ook ontmoeten!

Er waren zoveel mooie ideeën dat we een activiteitenkalender gaan maken . Ook mensen die zich (nog) niet op hebben gegeven kunnen meedoen aan deze activiteiten! Wordt vervolgd!

[gallery ids="10519,10520,10522,10521,10523"]

Jeroen vindt zichzelf terug bij Ris...

“Ja!”, roept Jeroen van den Tillaar plot...

Ruud ontwikkelt zich tot stadspreen...

Vandaag vierde Risse Groep een groot Vas...

Bianca Gielen kan nu kiezen uit 2 b...

“Ik ben helemaal overweldigd! Ik kan nu...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.