Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Renee Gielen roept collega’s op te vertellen wat er op hun hart ligt

2 december

‘Als ik straks gekozen word, zit ik het langste in de OR!’, zegt Renee Gielen gretig. De andere nestors stoppen na deze periode namelijk met de OR-werkzaamheden. Renee: ‘Ik vind het belangrijk dat gedetacheerden ook vertegenwoordigd zijn in de OR.’ Renee werkte 8 jaar bij Businesspost en werkt sinds een tijdje bij WEBU-environment, een bedrijf in de evenementen- en afvalbranche.

Opkomen voor een ander
Renee: ‘Ik kom in de OR voor iedereen op. Ook voor mensen die door ziekte niet voor zichzelf kunnen opkomen of voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Ik wil vooral verder kijken dan mijn neus lang is en zo objectief mogelijk blijven. Ik ben er bijvoorbeeld trots op dat de OR ervoor gezorgd heeft dat het collectieve verlof deels afgeschaft is. Ik vind dat mensen meer vrijheid moeten hebben om vakantie te nemen wanneer zij dat willen.’ Renee vindt het wel jammer dat hij zich dit jaar door corona niet in het Sinterklaaspak mag hijsen. Want de jaarlijkse sint en pieten worden ook door de OR geleverd. En laat dit nu één van zijn favoriete bezigheden zijn.

Vertellen wat er op je hart ligt
Naast zijn werk bij het bedrijf waar hij gedetacheerd is en zijn taak als OR-lid heeft Renee ook nog een eigen bedrijf (Rennerz) dat tijdmetingen verricht bij sportwedstrijden. Ook hier zet hij zich met volle passie voor in. Onlangs werd hij nog geïnterviewd door de NOS bij een nek-aan-nek finish in een wielerronde. ‘Willen en kunnen vertellen wat er op je hart ligt’, dat is belangrijk zowel in de OR als bij het verrichten van tijdmetingen!’, sluit Renee af.

Wil je net als Renee ook vertellen wat er op je hart ligt en opkomen voor je collega’s? Meld je dan aan als OR-lid!

Even voorstellen: Isa van de Haterd

Als je een vacature van verschillende me...

Even voorstellen: onze nieuwe Handi...

Onze vacature voor de functie van medewe...

Even voorstellen: Nick Tielemans

Cijferwonder en snookerkampioen Op sinte...
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.