Even voorstellen: voorman Paul Houben

15 mei

Toen Paul Houben een uitnodiging ontving voor een sollicitatiegesprek bij Risse Groep was hij aangenaam verrast. Hij mocht op gesprek komen bij ontwikkelcoach Roger Pirson, voor de functie van voorman op de BRC-afdeling. Het was meteen een heel spontaan gesprek. Het ging eigenlijk vanzelf. De mannen deelden onder andere een interesse voor mensen. 

Coachen
Paul vertelt enthousiast: “Ik had nog geen ervaring als voorman in de SW-sector, maar ik zou heel graag een coachende rol willen vervullen op de werkvloer, droomde ik. Ik hou erg van mensen en wil graag met ze werken. Ik heb een natuurlijke belangstelling voor anderen. ”

Wie ben jij? Wat maakt jou uniek en hoe sta je in het leven? En vooral: hoe kan iemand zich steeds meer ontwikkelen? Dat soort vragen stelt Paul zich van nature. 

Dan zit hij goed in ons ontwikkelbedrijf! 

Relatie opbouwen
Hij vervolgt: “Ik ben geïnteresseerd in mensen uit alle culturen. En de medewerkers op onze afdeling zijn heel divers. Er is al een wederzijdse nieuwsgierigheid tussen de medewerkers en mij. We bouwen langzaam een goede relatie op. Ik ga regelmatig bij iemand zitten en dan maken we een praatje, maar ik dring me nooit op. Soms heeft iemand even zin om alleen te zijn en dat is prima. Ik vind het zo mooi dat ik hier werk met kwetsbare mensen. Ze raken me.”, zijn ogen beginnen te schitteren terwijl hij het zegt. 

Leren
“Ik ben benieuwd hoe mensen in elkaar zitten en vind het leuk om ze iets nieuws te leren. Stappen maken is voor ieder mens belangrijk. Zelf blijf ik ook iedere dag nieuwe dingen leren. Dat maakt het leven zo mooi!”

Wie weet hoe Paul zich verder gaat ontwikkelen in ons ontwikkelbedrijf! 

Paul is een rustige jongen en hij is open en eerlijk. Hij communiceert duidelijk en draait niet om dingen heen. Verder is hij gestructureerd en hij kan onze mensen dus ook de structuur bieden die ze nodig hebben. 

Reislustig
Ook in zijn privéleven wil hij alles doen en meemaken. Hij is carnavalsfreak en was lang leider bij Jong Nederland in Neer. Paul is een reislustig type. “Thailand vind ik heel mooi bijvoorbeeld! Die diversiteit die je daar vindt qua landschap onder andere, is ongekend. De mensen zijn er heel boeiend. En ook het eten is daar om je vingers bij af te likken!”

Lekkernijen
Van Paul kun je zoiets aannemen, want hij heeft verstand van lekkernijen. Hij volgde namelijk een koksopleiding. “Helaas kreeg ik in mijn laatste jaar een auto-ongeluk, waardoor ik niet meer zo veel kon staan tijdens het werk. Zodoende kwam ik later terecht in de logistiek. Maar dankzij mijn koksopleiding weet ik wel alles van hygiëne en voedselveiligheid, wat handig is op de BRC-afdeling!, lacht Paul. 

Miya
Het mooiste dat Paul de afgelopen jaren overkwam is de geboorte van zijn dochter. “Ze heet Miya. Jaja, de luxe spelling van het ouderwetse ‘Mia’.”, grinnikt hij. Toen ik haar voor het eerst in mijn armen hield, besefte ik nog meer wat liefde en liefhebben betekent!”, straalt hij. “Miya verrijkt mijn leven iedere dag! En dan heb ik het ook nog enorm getroffen met mijn vrouw!”  

Tel daarbij op de nieuwe  baan, waarin hij met mensen mag werken en we kunnen Paul een gezegend mens noemen.

We wensen Paul veel succes en plezier bij Risse Groep! 

 

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.