Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Maak kennis met voorvrouw Sabina (48) Ramovic

17 februari

Sinds kort hebben we een nieuwe voorvrouw bij Risse Groep. Tijdens onze eerste ontmoeting zagen we twee twinkelende ogen boven het mondkapje uitkomen. We waren meteen benieuwd naar de dame achter deze twinkeling.
Vandaag stellen we haar aan jullie voor.  

Neergedaald in Limburg
Ze is 48 maar dat zou je niet zeggen. Begin dit jaar is Sabina vanuit Groningen verhuisd naar Limburg. Ze woont nu tijdelijk bij haar dochter en kleinzoon in Sittard totdat haar eigen huis in Geleen klaar is.  Hoe kwam ze hier terecht? Sabina: “Ik was leidinggevende bij een SW-bedrijf in Groningen en had het daar goed naar mijn zin. Met mensen werken is mijn ding. Toen mijn man overleed wilde ik graag in de buurt van mijn dochter wonen. Ik zag de vacature en heb gereageerd. Ik kreeg de baan dus nu ben ik hier!”

Humor
Voelt ze zich al een beetje thuis bij Risse Groep? Sabina: “In het begin waren de mensen wat afwachtend omdat ze me nog niet kenden. Nu komen ze steeds meer los. Dat vind ik leuk. Ik probeer zelf ook sfeer te maken. Dat doe ik met persoonlijke gesprekjes en door grapjes te maken. Humor op de werkvloer is zo belangrijk. En dat kunnen onze mensen ook! Tijdens mijn eerste dagen hier werd ik rondgeleid door een collega. We kletsten wat en op een gegeven moment zeiden de mensen tegen mijn collega: ‘Ga maar en laat Sabina hier’. Dat vond ik zo lief. Ik voel me hier echt welkom. Iedereen is zo behulpzaam.” 

Ontwikkelbedrijf
Wat vindt ze ervan dat Risse Groep een ontwikkelbedrijf wordt? “Ik heb het gehoord”, glimlacht Sabina.  “Dat vind ik heel positief. Ik vind het belangrijk dat mensen zich ontwikkelen en kan er echt van genieten als ik mensen stappen zie zetten. Ik hou ervan om iets bij te dragen aan iemands leven. Om iemand écht vooruit te helpen. Samen met mijn collega’s ga ik mijn best doen om het beste in onze mensen naar boven te halen.” 

Nieuwe start
En dat is niet alles. Sabina wil zichzelf ook blijven ontwikkelen. “Ik wil blijven leren en nieuwe dingen doen. Dat heb ik in mijn leven al vaak moeten doen, sinds ik als 18-jarig meisje vanuit Bosnië naar Nederland kwam. Ondanks alles wat ik heb meegemaakt, blijf ik positief. Ik wil er voor mijn dochter en kleinzoon zijn en hou van tuinieren en wandelen. Ik verheug me er al op om onder het afdak in mijn nieuwe tuin te gaan zitten. Maar de komende tijd ben ik nog wel even zoet met het opknappen van mijn nieuwe huis.”

We gunnen Sabina een geweldige nieuwe start en wensen haar veel werkplezier!

Even voorstellen: Isa van de Haterd

Als je een vacature van verschillende me...

Even voorstellen: onze nieuwe Handi...

Onze vacature voor de functie van medewe...

Even voorstellen: Nick Tielemans

Cijferwonder en snookerkampioen Op sinte...
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.