Even voorstellen: onze nieuwe Handige Harry

12 januari

Onze vacature voor de functie van medewerker technische dienst trok meteen Berts aandacht: ‘Zoals je ziet hebben wij heel hard een handige Harry nodig’, stond er in de eerste regel. Op de foto een man met een ontploft kapsel, twee elektriciteitsdraden in de hand en roetvegen in het gezicht. Duidelijk een mislukt experiment.

Bert Meens las de vacature en werd enthousiast over de functie én onze ontwikkelcampus. Dáár wilde hij deel van uitmaken. Hij mocht op gesprek komen.

“Het klikte heel goed met Hans Rutjens en Huub Dumoulin van team Engineering en later met Niek Eijsberg  (toen nog manager Industrie & Commercie en inmiddels directeur)”, vertelt Bert. “Bij Risse Groep voelde ik me vanaf het eerste moment gezien en gehoord. Wat is dit een mooi bedrijf!
Als buitenstaander heb je geen idee hoeveel er gebeurt achter de deuren van De Risse en de hele ontwikkelcampus.”

Bert heeft er al een carrière opzitten in de technische industrie. Voor vorige functies was hij veel onderweg en was hij vaak dag en nacht bereikbaar. Deze leefstijl was niet meer te combineren met zijn jonge gezin. Bert wilde graag een mooie baan en daarnaast geregeld thuis zijn voor zijn gezin.

Thuiskomen
De functie bij engineering was hem op het lijf geschreven. Afgelopen week begon Bert bij ons op de ontwikkelcampus. “Tijdens mijn eerste rondje door het bedrijf schudde ik al een aantal oude bekenden de hand. Het is echt een beetje thuiskomen! Ook mag ik fantastisch werk doen. Ze laten me al helemaal m’n ding doen en we communiceren onderling goed. Hans en ik hebben een soortgelijke achtergrond in de techniek, dus we kunnen aan een half woord genoeg hebben!”

Dat klinkt allemaal veelbelovend. We wensen Bert veel succes en plezier in zijn nieuwe functie!

Dag van geluk

Vandaag is de Internationale Dag van het...

Boekenweek Boekhoek

  Het is Boekenweek! Speciaal voor jou h...

Sam en Diana krijgen primeur Prakti...

Sam Korten en Diana Remkens zijn de eers...
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.