Even voorstellen: Eva van der Wallen

13 oktober

In het verleden nam Eva al een kijkje in de keuken van Risse Groep en Werk.Kom. Haar oom Robbie Snoek (ons huidige Hoofd ATC) had namelijk reclame gemaakt voor ons bedrijf en nodigde haar een dagje uit. Eva was meteen gecharmeerd van onze organisatie(s). Nu zit ze in het derde jaar van haar opleiding. Een meewerkstage staat op het programma en deze zou ze volgen bij een uitzendbureau, maar het lot besliste dat deze stage op het laatste moment niet doorging.

Geld
Oom Robbie wist raad. Hij nodigde Eva uit voor een gesprek samen met Marc Moonen  en Helma van Happen (consulenten Intake en Diagnose). “De klik was er meteen!”, zegt Eva met een lach. En dat gevoel was wederzijds. Onlangs ging haar stage dus van start. “Ik heb vooral ervaring opgedaan bij uitzendbureaus. Zo snel mogelijk plaatsen, daar gaat het in die wereld om. Als de kassa maar rinkelt. Hier is dat heel anders. Het draait hier om mensen en het maximale uit die mensen halen, dat vind ik mooi.”

Talent
Ook onze missie ‘Samen maken we werk van talent’ klinkt haar als muziek in de oren. Eva: “Ik heb me tijdens mijn opleiding verdiept in talentontwikkeling. Dus ik zit hier goed! Het maakt mensen gelukkig als ze hun talent verder mogen ontwikkelen. En als bonus worden ze zelfs gezonder als ze lekker in hun vel zitten. Gelukkige medewerkers krijgen niet snel een burn out.”

Complexe problematiek
Eva verdiept zich graag in mensen. Ook mensen met complexere problematiek intrigeren haar. Eva: “Hier kom je mensen tegen die de hoop hebben opgegeven, die denken dat er geen oplossing meer is. Hoe mooi is het als je deze mensen kunt helpen? Laatst sprak ik een statushouder. Hij zag zijn woonplaats in vlammen opgaan. Bombardementen zijn traumatisch en ik was onder de indruk van ons gesprek. Als ik zo’n verhaal hoor wil ik heel graag helpen. Ook Skoj (kwetsbare jongeren) hebben mijn interesse en beide doelgroepen komen hier vaak terecht. Dus ik zit hier helemaal op m’n plek!,” zegt ze enthousiast. “En ik wil hier ook mensen leren coachen. Ook daar word ik blij van!”

Wat voor mens is Eva eigenlijk? “Vroeger was ik heel verlegen. Dat veranderde toen ik in de horeca ging werken, toen moest ik wel op mensen afstappen. Nu wil ik niets liever dan werken met mensen!”

Op alle fronten zit Eva dus goed bij Risse Groep. We wensen haar veel succes en plezier tijdens haar stage!

 

Vacature: Consulent intake & di...

18-36 uur per week Inschaling CAO SGO Me...

Even voorstellen: Bertha Verhaag

“Eigenlijk hou ik meer van luisteren dan...

Trainee Bedrijfsondersteuning

36 uur   (Medewerker beleidsuitvoering I...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.