Risse medewerkers enthousiast over Werken op Locatie

7 juli

Zeven medewerkers van Risse Industrie werd gevraagd of ze eens wilden Werken op Locatie bij Upstairs. Gewoon om eens te kijken hoe dat voelt bij de buren.

Trots
Ze waren een super team! De opdracht was: een order afmaken in 2 tot 3 weken bij Upstairs. Maar onze hardwerkende mensen waren binnen 6 dagen al klaar! “Ik ben zo trots op ze!”, vertelt een glunderende voorvrouw Kinda Alshibani. Iedere dag pakten ze 11 pallets in. De laatste dag pakten ze zelfs 9 pallets in vóór de lunch. En allemaal prima werk.

Snel thuis
“We gingen gewoon bij De Risse de hoek om”, vertelt Mat Scheepers die tot dit team behoorde. “Eerst vond ik het een beetje spannend, maar ik voelde me al heel snel thuis daar!”
Ook Wilfred Peeters is enthousiast. “We waren heel snel klaar!” En we kunnen op deze manier een mooie oplossing bieden als bedrijven met een personeelstekort zitten.” Want dat is één van de doelen van Werken op Locatie (WOL). Op hun beurt kunnen onze medewerkers laagdrempelig kennismaken met werken binnen een extern bedrijf. En nog wel onder leiding van hun eigen voorlieden! Voor

Wilfred was eerder gedetacheerd  bij allerlei bedrijven in de regio. De laatste jaren werkt hij binnen bij Risse Groep. “Maar ik sta zeker open voor nog zo’n leuke opdracht op locatie!”, lacht hij.

Sandra van der Heijden ging in eerste instantie ook mee. “Helaas kon ik daar niet zitten en ik heb rugklachten. Ik heb drie dagen trappen schoongemaakt, maar ik kreeg echt last van m’n rug, dus ben ik eerder gestopt. Het is wel jammer, want het is leuk werk en er werken aardige mensen bij Upstairs. Als ik een volgende keer ergens onder de juiste omstandigheden kan werken, sta ik ervoor open om nog eens mee te doen aan Werken op Locatie.”

Als een speer
Andreas Boonstra is enthousiast: “Op een stoel zitten is niks voor mij. Als ik aan de gang ben, ga ik graag als een speer! Een geweldig team hadden we. Ik vind het een uitdaging om het snel klaar te hebben. Het was mijn eerste keer Werken op Locatie. Het is mij heel goed bevallen. Als ik weer mag doe ik het weer!”

Een aantal blije gezichten dus. Upstairs was verrast en trots op het team!  Ze kregen zelfs een compliment van hun klanten voor het goede werk. Het team werd op de laatste dag beloond met een heerlijke lunch op kosten van Upstairs!

Een baan voor Daan?
Ook Daan Raafs is enthousiast over Werken op Locatie bij Upstairs. Hij kreeg zelfs een baan aangeboden! Daan: “Ik had meteen wel willen starten, maar ik moet eerst nog mijn laatste schooljaar afmaken op De Widdonckschool. Binnenkort ben ik klaar. Ik liep het afgelopen jaar al op een paar plekken stage via Widdonckschool en Risse Groep – o.a. in de logistiek - en heb heel veel gezien en geleerd. Ik maak nu mijn laatste stage af bij een ander bedrijf en in de vakantie had ik al een afspraak voor een bijbaan staan. Ik hoop dat ik na de schoolvakantie kan beginnen bij Upstairs. Zij staan er heel positief in! En ik ook. Het is zo’n fijne werkplek en ze zijn heel betrokken. Het is echt een familiebedrijf en dat voel je. Ze houden rekening met hun mensen en denken met je mee. Heb er zin in!”

Ook Abdul heeft een fijne ervaring met Upstairs. Hij kan momenteel niet reageren omdat hij met gezondheidsklachten thuis is. Abdul vertelde tegen zijn werkleider en voorlieden dat hij het geweldig vond bij Upstairs. Het mooie vindt hij dat ze daar echt rekening hielden met zijn gezondheidsklachten. Ze pasten het werk hier op aan. Hij heeft amper last gehad van zijn klachten. En als ze nog eens hulp nodig hebben bij Upstairs komt hij graag weer!

 

 

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.