FNV bezoekt Risse en Werk.Kom om CAO voor Participatiewet te vieren

20 april

Twee heren van de vakbond FNV kwamen afgelopen donderdag langs bij Risse Groep en Werk.Kom om te vieren dat er eindelijk een CAO is voor onze medewerkers die onder de Participatiewet vallen (PW’ers). Dit zijn alle medewerkers die na 1 januari 2015 in dienst zijn gekomen in nieuw beschut werk of met een garantiebaan.

FNV heeft in de CAO afspraken kunnen maken over het loon, vakantiedagen, pensioen en reiskosten van deze medewerkers. Ze zijn hier 6 jaar mee bezig geweest en nu is de CAO er eindelijk. Een mooi resultaat! De CAO heet: Aan de slag.

Om dit te vieren ontving onze manager van Werk.Kom Claudia Moonen een leeg boekje uit handen van de FNV, waar de CAO in komt te staan. De CAO is namelijk nog niet helemaal definitief, er moet nog over worden gestemd. Als de CAO helemaal definitief is komen ze terug om ons een gevuld boekje te overhandigen.  

Onze PW-medewerkers Sam Korten en Karin Jansen namen vervolgens samen met onze OR-voorzitter Maan Vaas kaartjes in ontvangst met het logo van Risse Groep en Werk.Kom. Deze mochten ze symbolisch aan een touw rijgen om te laten zien dat de werknemers die onder de CAO ‘Aan de slag’ gaan vallen landelijk vele collega’s hebben.

 

Trainee Bedrijfsondersteuning

36 uur   (Medewerker beleidsuitvoering I...

Trainee Financial Accounting &...

36 uur   (Medewerker beleidsuitvoering I...

Vacature: Jobhunter Statushouders

36 uur per week In eerste instantie voor...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.