Maak kennis met Niek, onze nieuwe Manager Industrie en Commercie

11 januari

“Ik laat me graag verrassen door mensen!,” vertelt Niek Eijsberg, onze nieuwe manager Industrie en Commercie. Vandaag is zijn eerste werkdag bij Risse Groep. “Vanaf het moment dat ik de vacature zag, wist ik dat ik hier wilde werken. Dat gevoel is alleen maar toegenomen toen ik pasgeleden een rondleiding kreeg. Ook hier zitten mensen vol verrassingen. Tijdens de rondleiding werd ik warm ontvangen en er was iemand die me -ondanks Corona- graag met een spontane knuffel wilde begroeten. Dat vind ik mooi. Alle ontmoetingen die ik hier tot nu toe heb gehad geven mij veel energie om aan de slag te gaan.”
 

Goed geïntegreerd
Niek, die geboren werd in het Zeeuwse Middelburg en een tijd in de Randstad woonde, is ook al verrassend goed geïntegreerd in Limburg. “Vasteloavendj?”, vraagt hij, “Doe mij maar het volledige pakket. Vijf dagen aan een stuk! Ik vind het bourgondische heel mooi aan Limburg. Mijn vrouw komt oorspronkelijk uit Ospel. Toen we nog in de Randstad woonden hadden we ook veel vrienden in Limburg waar we regelmatig mee afspraken. Ook heb ik wel eens Bospop mee opgebouwd. Een mooie ervaring. Afgelopen zomer zijn we hier in Weert komen wonen. In de Randstad woon je klein en is de stad je achtertuin en hier heb je voor hetzelfde geld gewoon een tuin!”

In beweging
Hoe gaat Niek zijn functie invullen? Niek: “Ik wil iedere morgen even beginnen om de thermometer erin te steken ‘hoe gaat het met iedereen?’ Even dat rondje maken. Ik wil elke dag het gevoel hebben dat ik iets heb gedaan dat bijdraagt aan het persoonlijke proces van mensen. Ik wil dingen in beweging zetten. Hoe kun je mensen zo goed mogelijk laten functioneren op hun werkplek? Hoe zorg ik dat het werk leuk is voor mensen en dat ze daarvan gaan groeien?” Mooie ambities waarin de mens centraal staat. Hiervoor werkte Niek als Commercieel Directeur bij een internationaal distributie bedrijf Van Duuren. Met deze ervaring gaat hij zijn uiterste best doen om goede relaties met klanten te onderhouden en nieuw uitdagend werk binnen te halen voor Risse Groep. Het Risse-gevoel kan hij in ieder geval al heel goed overbrengen!

We wensen Niek alvast veel werkplezier bij Risse Groep. Hij heeft er alle vertrouwen in. “Loop gerust eens binnen om kennis te maken”, zegt Niek. “Mijn deur staat open!”
 

 

 

Dag van geluk

Vandaag is de Internationale Dag van het...

Boekenweek Boekhoek

  Het is Boekenweek! Speciaal voor jou h...

Sam en Diana krijgen primeur Prakti...

Sam Korten en Diana Remkens zijn de eers...
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.