Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Even voorstellen: P&O-stagiaire Hero Omar!

7 september

“Ik vind het indrukwekkend dat hier verschillende bedrijfsonderdelen bij elkaar zitten, die iets voor mensen betekenen. Alles is verbonden met elkaar. Ik vind het mooi dat mensen hier echt geholpen worden. Risse Groep past helemaal bij mij! Ik wil zelf ook mensen helpen.”

Hero werkt graag met mensen. Solistisch werken zou ze maar saai vinden. Ze zit in het vierde jaar van haar opleiding HRM. Ze blijft een schooljaar bij ons en wil zo veel mogelijk leren. Ze wil zich verdiepen in de mensen en doelgroepen en ook in de nieuwe Wet Verbetering Poortwachter. “En ik laat me graag door Risse Groep overtuigen dat ik echt door wil gaan in HRM.” Want ze heeft nog een andere liefde: interieurdesign. “Ik heb al voor heel wat vrienden en bekenden het huis ingericht. Ik hou van antiek met een moderne twist. Wie weet ga ik nog een studie doen in deze richting.”

Hero voelt zich al thuis bij Risse Groep. “Ik kan prima mijn weg vinden in een organisatie als het maar goed voelt!” Hero heeft er zin in en wij wensen haar veel succes en werkplezier!

Irina en Guus onderzoeken imago en...

Er ligt een splinternieuwe toekomstvisie...

Even voorstellen: onze nieuwe voorm...

Onze nieuwe voorman Henri Verstappen is...

Meeting leiding & staf nieuwe s...

Onlangs vond de eerste meeting voor leid...
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.