Proeverij vol jaarplannen

28 november

Het was smullen bij Risse Groep afgelopen donderdag! Voor Leiding en Staf was er in de pas gepimpte centrale hal ATC een speciale ‘proeverij’, waarin we gingen proeven aan de jaarplannen voor 2024. Medewerkers kregen allemaal een menukaart in handen waarop de highlights staan waar we komend jaar mee aan de slag gaan.

Ook waren er échte hapjes te proeven, mooi verzorgd door het team van ons Bedrijfsrestaurant. En ondertussen bezochten medewerkers verschillende stands. Alle bedrijfsonderdelen deelden namelijk hun belangrijkste speerpunten voor 2024. “We gaan het komende jaar de volgende stappen zetten in de uitvoering van onze toekomstvisie,” opende directeur Niek Eijsberg deze middag.

Zo gaan we #samen langs de verschillende Ontwikkellijnen - zoals geformuleerd binnen de toekomstvisie - weer heel wat nieuwe zaken aanpakken. Alle bedrijfsonderdelen presenteerden met vuur en enthousiasme hun concrete doelen en plannen waaraan gewerkt gaat worden. We gaan onder andere verder aan de slag met Talent Ontwikkeling (voor doelgroep en Leiding & Staf), de optimalisatie van onze (computer)systemen. We maken nieuwe stappen op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Positieve Gezondheid en we werken aan het verduurzamen van ons bedrijf. Er wordt flink gebouwd aan onze ontwikkelcampus en we gaan ons ontwikkelbedrijf ook langzaam verder pimpen. Ook personeelsplanning en het uitbreiden van onze doelgroepen komt aan bod. Daarnaast wordt onze organisatie Robuust en Wendbaar gemaakt.

Ons Team Communicatie lanceerde de gloednieuwe Praatplaat, getekend door Rim Beckers. De praatplaat vertelt kort in beeld en woord de kern van onze corporate story hét verhaal van ons ontwikkelbedrijf). Dit verhaal geeft aan wie we zijn, wat we doen en waarom. Je ziet de (voorlopige) plaat hier beneden als illustratie. Ook  presenteerde het team de toolkit communicatie met allerlei items die medewerkers kunnen inspireren om hét verhaal van Risse Groep te vertellen, binnen en buiten onze organisatie. We hebben heel veel zin om hier #samen in 2024 mee aan de slag te gaan.

Jeroen vindt zichzelf terug bij Ris...

“Ja!”, roept Jeroen van den Tillaar plot...

Ruud ontwikkelt zich tot stadspreen...

Vandaag vierde Risse Groep een groot Vas...

Bianca Gielen kan nu kiezen uit 2 b...

“Ik ben helemaal overweldigd! Ik kan nu...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.