Marc Moonen heeft warme herinneringen aan tijd in OR

16 november

Marc Moonen heeft nog warme herinneringen aan alle trainingen en cursussen die hij mocht volgen met de OR. “Aan het begin van iedere OR-periode waren er meerdaagse trainingen, compleet met overnachtingen. Het was leerzaam en gezellig. En als je ’s avonds samen aan de bar zit leer je je collega’s ook nog beter kennen! Ik heb ook veel gehad aan de cursus snellezen. Aan het eind van de dag lazen we allemaal twee keer zo snel. Heel handig omdat je in de OR zoveel stukken moet lezen.” Dit zijn een aantal trainingen die Marc volgde: financiële begroting te kunnen lezen, ARBO-training en training voor voorzitter.

‘’Die hard’’
Marc zat net als Hans Rutjens 17 jaar in de OR. Een echte ‘’die hard’’ dus. “Het mooie is dat ik ons bedrijf en alle regelingen veel beter ben gaan kennen. Ik kom zelf van origine uit het vrije bedrijf. Wat ik zo mooi vind bij Risse Groep is dat iedereen spontaan en gedreven begint met nieuwe projecten en dan bijstuurt waar nodig. Het is een echt mensenbedrijf”

Inspiratie
Hij heeft veel geleerd van zijn 8 jaar in het Dagelijks Bestuur, het overleggen met bestuur, bestuurders en de Raad van Commissarissen. “Ook van de overleggen met de OR’s van alle SW-bedrijven in Limburg heb ik veel opgestoken. Je kunt dan een kijkje nemen in de keuken van andere organisaties. Want hoe regelt een andere organisatie het? Zo doe je inspiratie op.”

Preventiemedewerker
“En dan heb ik nog een opleiding tot preventiemedewerker mogen doen. Dat kwam ook voort uit mijn rol in de OR. Dat werk blijf ik nog gewoon doen. Binnenkort is het tijd voor het afscheid. Ik ga dit werk zeker missen maar vind het belangrijk dat er nieuwe mensen komen. Ik kan het iedereen enorm aanbevelen zich kandidaat te stellen voor de OR. Het is wel spannend omdat er veel OR-leden stoppen. Nieuwe kandidaten mogen altijd bij mij en andere voormalig OR-leden aankloppen voor advies. Zo gaat onze kennis toch niet verloren!”

Vacature applicatiebeheerder

Vacature Applicatiebeheerder 32-36 uur...

Verslag Open Dag

Het was een gezellige drukte afgelopen z...

Vacature voorman/voorvrouw ATC

  VOORMAN/VROUW ATC 36 uur per week mede...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.