Verslag Open Dag

11 juni

Het was een gezellige drukte afgelopen zaterdag op de zonovergoten Open Dag van Risse Groep. Deze Open Dag was in zekere zin een generale repetitie voor de Grote Open Dag volgend jaar als we 60 jaar bestaan. En de generale was meer dan geslaagd met zo’n 600 bezoekers! Te gast waren familie en vrienden van medewerkers, bedrijven uit de regio met wie Risse Groep samenwerkt en bestuurder en raadsleden. Volgend jaar is er een Open Dag voor alle geïnteresseerden in de hele regio. Zaterdag raakten de bezoekers aangestoken met het Risse virus. “Wat een energie en bevlogenheid voel ik bij alle medewerkers”, zeiden heel wat mensen.

Première
Bezoekers kwamen binnen over de rode loper en werden met open armen ontvangen door onze receptionisten. Aan het begin van de route zagen ze de première van onze gloednieuwe bedrijfsfilm met onze medewerkers in de hoofdrol. De film werd onder luid applaus ontvangen. Mensen waren unaniem: de film drukt heel goed uit welke impact Risse Groep heeft op mensenlevens.

Ontwikkelroute
Onze gidsen gingen met de gasten op ontdekkingsreis door ons gebouw. Ze volgden de ontwikkelroute #puur, dat is de route die iedere kandidaat volgt vanaf zijn binnenkomst bij Intake & Diagnose. Op de reis door het gebouw maakten bezoekers kennis met medewerkers van alle afdelingen die vol enthousiasme vertelden over hun medewerkers missie. Ook maakten mensen kennis met een aantal van onze partners die al even enthousiast vertelden over hun samenwerking met Risse Groep. De scholen met wie we samenwerken waren ook van de partij: Het Kwadrant en De Widdonckschool.

Ook de andere twee kernwaarden stonden centraal. # Samen voor samenwerking met elkaar en met partners in de regio. En de derde kernwaarde #doen daagde bezoekers uit tot doe-activiteiten.

Bezoekers gingen naar huis met een heel goed beeld van Risse Groep als ontwikkelbedrijf .

Reacties
We werden bedolven onder de complimenten. Een greep uit de reacties die mensen achterlieten op het meningenbord: “Vreselijk goed werk! Zeer belangrijk voor het zelfvertrouwen van de medemens’, ‘Wauw divers, inspirerend en een fijn gevoel!’ , ‘mooi om de passie van de medewerkers te zien’.

Heb jij zaterdag een kijkje in onze keuken genomen? Dan wil je vast nog eens terugkomen volgend jaar. En ben je niet geweest? Dan ben je vast nieuwsgierig geworden! Dus wees erbij in 2025 dan pakt Risse Groep nog groter uit!

Vacature applicatiebeheerder

Vacature Applicatiebeheerder 32-36 uur...

Verslag Open Dag

Het was een gezellige drukte afgelopen z...

Vacature voorman/voorvrouw ATC

  VOORMAN/VROUW ATC 36 uur per week mede...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.