Kom eens kijken bij Breinbrekers!

11 september

Kom eens een kijkje nemen bij Breinbrekers: ons gloednieuwe lesprogramma voor Risse-medewerkers! Wij laten jouw hersenen elke week kraken. De koffie staat voor je klaar. Bij Risse Groep werken we #samen aan jouw ontwikkeling. We hebben momenteel drie verschillende lesconcepten waaruit jij kunt kiezen. Bij Breinbrekers mag jij zelf aangeven wat jij graag wilt leren… Breinbrekers is niet alleen taal of rekenles. Het is veel meer dan dat!

Wil je van alles leren over de wereld? Positiever leren denken? Een training op het gebied van sociale vaardigheden? Of gewoon computerles? Het kan allemaal. Heb jij interesse in een van de lessen? Geef het aan bij je werkleiding! Je bent van harte welkom om te komen kijken. Onze huidige deelnemers vinden Breinbrekers heel leuk. Ja toch? Vind jij Breinbrekers leuk laat dat dan zien in de reacties hier beneden. Lees meer over de verschillende vormen van Breinbrekers:

  1. Leren is super ‘gezellig’ met Henri, Geert-Jan en Danielle. Elke donderdagochtend tussen 10u en 11u.

 

Leren hoeft niet saai te zijn of moeilijk, maar is juist inspirerend. Elke dag iets nieuws leren is fun. Leren maakt je namelijk gelukkiger. Henri, Geert-Jan en Danielle houden altijd de humor erin binnen deze les. Er wordt heel wat gelachen, maar je leert vooral hartstikke veel en je hebt daar iets aan in jouw dagelijks leven. Ze vertellen je alles over wat er speelt in de wereld, we werken hard aan jouw algemene kennis en maken jou letterlijk wereldwijs. Wij bespreken allerlei interessante onderwerpen. Heb je een goed idee voor een les? Geef het aan! Van leren fotograferen op de smartphone, tot brieven schrijven aan groepsgenoten, tot de gevaren van internet en een les over op reizen. En soms krijgen we zelfs post uit een ver land… Wij maken je wijs. Met prikkelende video’s! Kom jij gezellig kijken?

 

  1. Leren wat jij zelf graag wilt bij Adèle en Isa. Elke donderdag tussen 08.30 en 09.30u

 

Beter worden op de computer? Alles leren over gezond leven, taal, rekenen of veiligheid op de werkvloer?De lessen worden gegeven op de computer. Bij Adele en Isa mag je werken op je eigen tempo en niveau. Deze dames prikkelen jouw nieuwsgierigheid constant en staan altijd klaar om jou te helpen. Ze werken samen met jou aan jouw zelfredzaamheid in de wereld. Je leert in deze les goed op de computer werken. Regelmatig zien Isa en Adèle de ogen van hun leerlingen glinsteren, als ze weer mooie stappen maken. Isa en Adele geven jou veel persoonlijke aandacht en tegelijk werken ze aan een groepsgevoel. Interesse? Kom dan eens kijken in deze les! Je kunt bij deze les certificaten in de wacht slepen die je boven je bed kunt hangen! Kom gewoon eens kijken.

 

  1. Lekker in je vel zitten? Nadenken over de wereld en het nieuws? Minder piekeren en positiever denken?  Theo en Danielle maken jou elke week wijzer! Iedere dinsdag tussen 08.30u en 09.30u.

    Ook trainen Theo en Danielle jou in sociale vaardigheden, als je dat wilt. We gaan Omdenken want hoe ga je nou beter met problemen om? Ook in deze les heb je inspraak in wat we gaan leren. In deze les denken mensen graag na over de wereld, het nieuws, elkaar en de samenleving. En wat zijn jouw dromen? Wat heb je geleerd in je leven en wat zou jij nog willen leren? Hoe zou jij je nog verder kunnen ontwikkelen? We bespreken allerlei thema’s die jou bezighouden of die spelen in de wereld. We praten over van alles en nog wat, vertellen bijvoorbeeld hoe het internet in elkaar zit en welke valkuilen er zijn op internet. We gebruiken toffe video’s die jou altijd  scherp houden. Het is een hele mooie groep die elke week samen komt. Wil jij erbij?

 

Gezond en energiek de herfst in

De zomervakantie ligt achter ons en de h...

Kom eens kijken bij Breinbrekers!

Kom eens een kijkje nemen bij Breinbreke...

Carin Creemers houdt zich bezig met...

Voor haar eerste sollicitatiegesprek bij...
Marketing & communicatie Risse Groep
Marketing & communicatie Risse Groep
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
webdesign: Artis.