Even voorstellen: Daniel Vdovic

9 juli

“Eh… Vdovic?...” Met een vragende blik kijkt de interviewer over de rand van haar bril. “Ja, mijn achternaam is echt een tongbreker, iedereen struikelt erover!”, lacht Daniël Vdovic. “Mijn vader komt uit Kroatië. Ik ben heel trots op mijn Kroatische roots, het is een heel mooi land en er wonen geweldige mensen!” 

Daniël heeft er zin in, in zijn traineeship bij Risse Groep, dat is onmiddellijk te merken. “Ik kreeg laatst een appje van Robbie Snoek. Hij stuurde mij de vacature voor de functie Trainee Bedrijfsondersteuning.” Toen hij de eerste regels van de vacature las kreeg Daniël al enorme zin om in ons bedrijf te duiken. Het traineeship ligt helemaal in zijn straatje. Hij studeert Technische Bedrijfskunde en gaat er onder andere voor zorgen dat onze bedrijfsprocessen nóg gesmeerder verlopen. “Ik vond het spannend om op sollicitatiegesprek te komen, want ik wilde het zo graag. Meteen had ik een goed gevoel over het gesprek met Fraukje en Edwin. ”Hij ging door naar de volgende ronde en sprak toen met directeur Niek Eijsberg. Ook dat was een goed gesprek en Daniël mocht beginnen.

Binnen korte tijd is hij al zo betrokken dat hij regelmatig nieuwsberichten en interviews van Risse Groep deelt op Linked-In. Hij scoort punten bij Team Communicatie!

En wat gaat Daniël eigenlijk doen bij Risse Groep? Hij staat volgens de vacature ‘midden in het hart van onze procesmatige aanpak’. Daniël: “Ik zorg ervoor dat de bedrijfsprocessen onze medewerkers nog meer en beter gaan dienen. Ik ga me bijvoorbeeld intensief bezighouden met Compas en andere systemen. De hele medewerkersreis wordt straks digitaal vastgelegd. Er zijn heel veel opties en mogelijkheden bij het inrichten van de systemen. Ook hou ik me onder andere bezig met deelprocessen van HR en nog veel meer. Dingen kunnen straks beter en sneller.”  

Daniël is een enthousiast en leergierig iemand, dus hij zit hier helemaal goed! “Ik ben altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en ideeën en ik ben een creatieve denker.” En dat creatieve uit zich ook op andere vlakken in zijn leven. “Ik ben de geluidsman van Moerepetazie, de “vastelaovendj” gelegenheidsformatie waar ook Robbie Snoek in zit,” Met een rammelende bus komen ze op heel wat plekken in het Limburgse land. “En ik ben ook DJ op feesten. Ik deed veel hardstyle, maar  ook Nederlandstalig tot 80’s dansvloer knallers behoort tot de mogelijkheden”. U vraagt, hij draait!

“Zelf bezoek ik ook graag festivals en feesten. Dit jaar ben ik weer vrijwilliger bij Bospop. Hier ben ik al jaren actief bij de toegangscontrole.” Verder woont Daniël gelukkig samen en is fanatiek voetballer bij FC ODA 3. Ook doet hij met wisselende motivatie mee aan sportevenementen, met zijn maatje Robbie. “Soms ben ik een tijd heel fanatiek en soms ben ik een tijd heel wat minder fanatiek!”, lacht Daniël.

Gelukkig is Daniël op het werkvlak iedere dag fanatiek! Hij is goed bezig. We wensen Daniël nog veel succes en plezier als trainee!

 

Kim Hendriks bruist van de energieg...

In alle vroegte gaat bij werkcoach Kim H...

Even voorstellen: Daniel Vdovic

“Eh… Vdovic?...” Met een vragende blik k...

Stella denkt met haar hart bij Riss...

“Ik denk het liefst intuïtief met mijn h...
Marketing & communicatie Risse Groep
Marketing & communicatie Risse Groep
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
webdesign: Artis.