Desirée van den Broek gaat met pensioen

20 juni

“Vanaf de dag dat ik startte in het team van Nico Rooijmans in het Bedrijfsrestaurant voelde Risse Groep als een warm bad. Mensen van kantoor, mensen uit het ATC: iedereen heette mij een warm welkom. Ik voelde me vanaf de eerste dag gewaardeerd! Toen ik de eerste week achter de kassa stond in het restaurant kwam ik heel wat oude bekenden tegen. Ik werkte vroeger in een supermarkt en daar leer je zowat de hele samenleving kennen! ‘Hé, ik ken jou!’ roepen mensen nu nog regelmatig. Eén collega kende ik al als klein kind! Dat is toch niet te filmen!”

Koken op z’n Nico’s
Toen ik startte in het bedrijfsrestaurant kon ik al goed koken. Ik deed enorm mijn best om de groenten pico bello te snijden. Op een bepaald moment stond Nico achter me en zei: “Maar Desirée, wat duurt dat toch lang!” Hij keek over mijn schouder en lag dubbel: “Jij snijdt wel erg fijn, van mij mag het een stuk grover! Dat spaart tijd en het is net zo lekker!” En zo ging Desirée koken op de Nico-manier.

Afscheid
“Als ik terugkijk heb ik hier heel veel gelachen en ook tijdens mijn afscheid met het team hebben we heel hard gelachen en een traantje weggepinkt. Ze hoeven mij niet op een bepaalde manier te herinneren, als ze nog maar eens aan me denken.” Een paar weken terug nam Desirée al afscheid van haar team en binnenkort gaat haar pensioen officieel in. “Het is mooi dat ik uiteindelijk bij Risse Groep terechtkwam. Ik ben altijd een sociaal en behulpzaam mens geweest. Ik kwam op voor mensen die het minder goed hadden. Ook daarom pas ik bij dit bedrijf.”

Genieten
En nu gaat Desirée samen met haar man genieten van het pensioen. Lekker uitwaaien op de camping in Zeeland en met de hond wandelen door de duinen. “We gaan naar de stil-camping.  Daar is het niet letterlijk stil, maar je hebt er echt je eigen plek. Je stapt niet de caravan uit en staat onmiddellijk bij je buren voor de deur. Schouwenduivenland is bij ons favoriet. Ook gaan we bivakkeren in de buurt van mijn zus en echtgenoot die in Groningen wonen. Apart maar toch samen. Dan gaan we regelmatig bij elkaar op bezoek. Samen genieten.”

Staatsloterij
Weet je wat mooi zou zijn? Als we de Staatsloterij winnen en een camper kunnen kopen! En dan in de camper heel Nederland en Europa verkennen. Dromen mag altijd toch? En als ik even verder droom zou het mooiste zijn de prijs van elk jaar 250.000 euro en dat 20 jaar lang! Stel je voor! De prijzen worden overigens verdacht vaak gewonnen door mensen die een dagje ouder zijn… Dus wie weet! Ik koop binnenkort weer een lot!”

En dan nu de afscheidsgroet van Desirée: “Ik wil alle collega’s bedanken voor de mooie tijd! Jullie zijn onvergetelijk. Ik wens jullie nog veel mooie jaren bij Risse Groep!”

Desiree bedankt voor alles en we wensen jou een heerlijk pensioen!

 

 

Kim Hendriks bruist van de energieg...

In alle vroegte gaat bij werkcoach Kim H...

Even voorstellen: Daniel Vdovic

“Eh… Vdovic?...” Met een vragende blik k...

Stella denkt met haar hart bij Riss...

“Ik denk het liefst intuïtief met mijn h...
Marketing & communicatie Risse Groep
Marketing & communicatie Risse Groep
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
webdesign: Artis.