Cornelia loopt een dag mee met Niek Eijsberg

8 oktober

Cornelia Pruijmboom zag er uit om door een ringetje te halen, ze droeg haar mooiste oorbellen. Ze ging namelijk zomaar een dag meelopen met onze directeur Niek Eijsberg. Cornelia genoot er een tijd geleden al van dat medewerkers van leiding en staf kwamen meelopen in het ATC. Zo kwam Cornelia op het mooie idee om te vragen of ze eens mee mocht lopen met Niek, want wat doet onze directeur eigenlijk de hele dag? “Ik heb me er enorm op verheugd”, vertelt ze, “En de dag was net zo mooi als ik gehoopt had! Ik had wel gedacht dat Niek het druk had, maar dat hij het ZO druk had, dat had ik niet verwacht. We hebben bijvoorbeeld samen zijn mail doorgenomen. Je kunt je niet voorstellen hoeveel e-mail de directeur alleen al krijgt!”

Niek en Cornelia gingen samen een dag lang op stap binnen Risse groep. Ze startten bij de OR vergadering. “We hebben het over allerlei onderwerpen gehad. Over het rookbeleid, de verduurzaming van het klimaat bij Risse Groep en meer. Ook werd ik soms kritisch bevraagd door de OR, want ook dat hoort erbij”, vertelt Niek.

Later gingen ze langs bij de afdeling Engineering, waar toekomstige leerlijnen werden uitgelegd. Daarna mocht Cornelia het nieuwe Onboardingsdocument voor nieuwe medewerkers keuren. Het tekstje over haar eigen BRC-afdeling werd door Cornelia hoogstpersoonlijk goedgekeurd. Samen met directiesecretaresses Miriam en Mirjam namen Niek en Cornelia de agenda van Niek door. En dan genoten Niek en Cornelia tussen de drukke bedrijven door ook nog van een heerlijke lunch in ons bedrijfsrestaurant. En dit was nog maar een deel van de drukke dag.

Ook was er tussen de bedrijven door tijd voor de wat meer persoonlijke vragen van Cornelia. “Wie zitten er buiten werktijd eigenlijk voorin de bakfiets waar jij elke dag mee naar het werk komt?,” vroeg ze. Niek vertelde Cornelia over zijn gezin en meer.

Cornelia had de dag van haar leven en ook Niek vond het hartstikke leuk. Niek: “Hoe mooi is het dat Cornelia oprechte interesse heeft in mijn werk? Ook stelde ze goede vragen, heeft ze me precies verteld hoe ze naar Risse Groep kijkt en gaf ze over alles haar eerlijke mening. Ik vond het een topdag!”

En droomt Cornelia er nu van ook directeur te worden? “Nee hoor”, lacht ze, “Ik blijf lekker op mijn eigen stekkie. Ik zit prima op de BRC-afdeling!” In de toekomst gaan er nog meer mensen met elkaar meelopen bij Risse Groep. Heb jij daar al zin in?

 

Cornelia loopt een dag mee met Niek...

Cornelia Pruijmboom zag er uit om door e...

Waar Lego en sociaal ondernemen elk...

Ondernemen met losse onderdelen van LEGO...

Gezond en energiek de herfst in

De zomervakantie ligt achter ons en de h...
Marketing & communicatie Risse Groep
Marketing & communicatie Risse Groep
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
webdesign: Artis.