Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Vacature commercieel manager

16 juli

Commercieel Manager (m/v) (Adviseur IV, HR21)

fulltime (36 uur per week) Datum: 16 juli 2019 Risse Groep

Risse Groep heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een netwerkorganisatie die zich richt op het bieden van kansen op werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierbij halen we het beste in mensen naar boven. Wij begeleiden hen bij de specifieke ontwikkeling van hun mogelijkheden, talenten en ambities en werken hierbij samen met veel partners in de regio. Op deze manier is Risse Groep succesvol in het bieden van passende werkplekken voor deze doelgroep, in onze eigen leerwerkbedrijven en bij de bedrijven uit ons netwerk.

Positie
De Commercieel Manager ressorteert hiërarchisch onder de Algemeen Directeur van Risse Groep. Output

- Adviseren over en ontwikkelen van het commercieel beleid van Risse Groep. - Adviseren over vraagstukken en processen die tactisch dan wel operationeel van aard zijn en die worden gestuurd door beleidsmatige keuzes binnen het commerciële beleid.

- Zorgen voor de uitvoering en implementatie van commerciële vraagstukken en processen.

Taken

• Advies o Adviseert de directeur inzake commerciele vraagstukken, processen en prijsbeleid o Signaleert risico’s, verbeter- en / of knelpunten en verricht intern en externe onderzoek o Initieert, formuleert en operationaliseert (meer-)jaarprogramma’s, projecten en plannen o Stelt rapportages op, zoekt draagvlak voor verandering en presenteert analyse en conclusies o Toetst en evalueert de naleving van kaders, richtlijnen en regelgeving

• Beleidsontwikkeling o Signaleert, volgt en evalueert ontwikkelingen en verricht onderzoek o Vertaalt ontwikkelingen in commerciële voorstellen en programma’s o Ontwikkelt beleids- en beheersinstrumenten ter implementatie en uitvoering o Verzorgt afstemming en evaluatie op doeltreffendheid en doelmatigheid •

Procesbewaking en regie

Bewaakt en bevordert de samenhang met betrekking tot de toepassing van commerciele instrumenten en –beleid

o Stuurt op en draagt zorg voor de totstandkoming en realisatie van commerciële plannen, projecten en programma’s

o Draagt zorg voor voorlichting en communicatie inzake de ontwikkeling en uitvoering van commerciële plannen, projecten en programma’s • Relatiebeheer

o Onderhoudt contacten met partijen/belanghebbenden en zorgt voor afstemming o Bewaakt en beheert contracten met partijen/belanghebbenden

o Creëert draagvlak voor beleid

Functie-eisen HBO/-opleiding richting commercie Minimaal 3 jaren ervaring in soortgelijke functie Competenties Resultaatgerichtheid Netwerkvaardigheid Klantgerichtheid Ondernemerschap Initiatief Plannen en organiseren Innovatie Arbeidsvoorwaarden.

Deze functie is in HR 21 ingedeeld in Adviseur IV, schaal 10 CAO Gemeenten, minimaal € €2795,- en maximaal €4225,- bruto per maand op fulltime basis.

Solliciteren
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Dennis Laponder ( Interim Directeur Risse Groep), tel.: 06-37138305.

Sollicitaties kunnen voor 14 augustus 2019 gericht worden ter attentie van Marian Storms (Personeelsconsulent) naar [email protected] Proces • Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur. • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Vacature commercieel manager

Commercieel Manager (m/v) (Adviseur IV,...

Nieuwe directeur Risse Groep

Risse Groep krijgt een nieuwe directeur!...

Risse en Vebego gaan strategisch pa...

Op 17 juni hebben Risse Groep en Vebego...
webdesign: Artis.