Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Risse en Vebego gaan strategisch partnership aan

27 juni

Op 17 juni hebben Risse Groep en Vebego contracten getekend voor het aangaan van een strategisch partnership. Aanleiding hiervoor waren de recente wijzigingen bij de Joint Ventures; Westrom stapte  per 1 januari 2018 uit PrioVerve Facilitair en PrioVerve Groen werd per 1 januari 2019 ontbonden.
Om de schaalgrootte en de continuïteit te kunnen blijven garanderen is er voor deze nieuwe samen-werkingsvorm gekozen. “Het strategisch partnership biedt veel voordelen maar het belangrijkste is dat de continuïteit voor onze medewerkers én opdrachtgevers wordt gewaarborgd” aldus interim-directeur Dennis Laponder van Risse Groep. “Dat was voor ons doorslaggevend. We zijn dan ook blij dat we samen met Vebego tot deze positieve oplossing en samenwerkingsvorm zijn gekomen.”

Overname aandeel in Vennootschap
Met het aangaan van het strategisch partnership verkoopt Risse Groep haar aandeel in de vennootschap PrioVerve Facilitair aan Balanz, een 100% dochter van Vebego. Daarnaast verkoopt Risse Groep haar vennootschapschapsaandeel in PrioVerve Groen aan Risse Vebego Groen, eveneens een 100% dochter van Vebego. Met het overnemen van het aandeel in de Vennootschap gaan ook de medewerkers en de huidige overeenkomsten met opdrachtgevers voor Facilitair mee naar Balanz en voor Groen mee naar Risse Vebego Groen. De medewerkers blijven in dienst van Risse Groep maar worden voor een periode van 10 jaar gedetacheerd naar respectievelijk Balanz en Risse Vebego Groen. Ze blijven op hun vertrouwde plek werken en blijven dezelfde werkzaamheden uitvoeren. Voor hen verandert er dus nagenoeg niets behalve dat de continuïteit en schaalgrootte van hun werkzaamheden gewaarborgd blijft. Ditzelfde geldt voor de opdrachtgevers.

 

Connect Project succesvol gestart

Afgelopen donderdag konden medewerkers v...

Vacature: Voorman/vrouw ATC

Vanwege ontstaan van een tijdelijke vaca...

Doe jij mee aan de Sterk aan het We...

Het is alweer tijd voor de derde editie...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.