Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Risse Groep sluit deuren tot 6 april ivm Corona-virus

18 maart

Net als circa 4000 andere Limburgse bedrijven sluit Risse Groep tijdelijk de deuren ivm het Corona-virus. Dit besluit hebben directie, Bestuur en Raad van Commissarissen afgelopen maandag gezamenlijk genomen. De sluiting is in elk geval van kracht tot 6 april. 

Verantwoordelijkheid
Aanleiding voor de sluiting is de richtlijn van het RIVM om mensen die tot een medische risicogroep behoren op te roepen om thuis te blijven. Het percentage van medewerkers dat tot deze risicogroep behoort is bij Risse Groep zo hoog, dat we de veiligheid van onze werkomgeving niet kunnen garanderen. Dit geldt ook voor de continuïteit van ons bedrijfsproces. Risse Groep neemt hierin haar verantwoordelijkheid. De gezondheid van onze medewerkers staat voorop. Naast de maatregelen die we afgelopen week namen om de kans op verspreiding van het Corona-virus te voorkomen is daarom besloten tijdelijk de deuren te sluiten.

Wat betekent dit voor onze medewerkers?
Voor onze medewerkers in het productieproces betekent dit dat zij tot 6 april niet naar het werk kunnen komen. Zij zijn inmiddels allemaal geïnformeerd (face to face en per brief).  Hun werkleider onderhoudt in de tussentijd intensief telefonisch contact met ze. Ook worden de medewerkers via andere kanalen (zoals facebook en intranet) op de hoogte gehouden. Afspraken met de bedrijfsarts gaan telefonisch door.
Onze medewerkers die gedetacheerd zijn bij bedrijven in de regio volgen de richtlijn van het bedrijf waar ze werken. De overige medewerkers (leidinggevenden en stafmedewerkers en de medewerkers van Werk.Kom) werken zoveel mogelijk thuis. Uiteraard zijn zij ook bereikbaar en beschikbaar voor vragen van medewerkers en klanten.

Wat betekent dit voor onze klanten?
Voor onze klanten heeft de sluiting helaas tot gevolg dat we tijdelijk geen inpakwerk-zaamheden kunnen uitvoeren. We ontmoeten hierin veel begrip en zoeken samen naar passende oplossingen. Zodra het weer kan staan wij heel graag voor u klaar.

Vragen?
De sluiting geldt vooralsnog tot 6 april. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. We houden onze medewerkers, klanten en andere belanghebbenden op de hoogte van het verdere verloop. Heeft u in de tussentijd vragen?
Dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 0495 535 236. 

Connect Project succesvol gestart

Afgelopen donderdag konden medewerkers v...

Vacature: Voorman/vrouw ATC

Vanwege ontstaan van een tijdelijke vaca...

Doe jij mee aan de Sterk aan het We...

Het is alweer tijd voor de derde editie...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.