Even voorstellen: Isa van de Haterd

26 januari

Als je een vacature van verschillende mensen krijgt doorgestuurd, dan ben je vast geknipt voor de functie! Dit overkwam Isa van de Haterd.  “Een vriend van me stuurde de vacature voor het traineeship strategisch business controller aan me door. Ik was enthousiast maar zou een taalcursus gaan volgen in Spanje en had net een andere baan geaccepteerd voor de periode daarna. Ik besloot dus niet te reageren totdat mijn vader me in diezelfde week óók de vacature doorstuurde. Ik besloot er eens goed naar te kijken en besefte toen dat het inderdaad echt iets voor mij was!”

Sinds 2 januari is Isa van de Haterd (22) bij Risse Groep gestart als trainee strategisch business controller. Ze verloor haar hart aan Risse Groep tijdens een rondleiding. Er valt namelijk heel veel te beleven achter de open deuren van Risse Groep.

Meteen verkocht
Isa vervolgt haar verhaal: “Ik reageerde op de vacature en werd uitgenodigd voor een gesprek. Dat beviel goed en in diezelfde week werd ik al gebeld dat de keuze op mij was gevallen! Toen werd ik uitgenodigd voor een tweede kennismakingsgesprek in de week voordat ik voor 2 maanden naar Valencia vertrok. Ik moest dus snel beslissen en wilde zeker weten dat ik de juiste keuze zou maken. Ik vroeg of ik een rondleiding kon krijgen door het bedrijf en dat werd dezelfde dag geregeld. Tijdens de rondleiding was ik meteen verkocht! Ik was echt onder de indruk van wat hier allemaal gebeurt bij Risse Groep en het sociale karakter van het bedrijf. Ik besloot de uitdaging dus aan te nemen! Ik ging naar Valencia en kon snel daarna bij Risse Groep beginnen.”

Pionieren
Op 2 januari is Isa gestart met haar traineeship. Wat gaat ze precies doen? Iets heel belangrijks! Isa: “Ik ga de maatschappelijke bijdrage van Risse Groep in kaart brengen. Dus wat het voor de maatschappij oplevert als mensen hier aan het werk zijn en bijvoorbeeld geen gebruikmaken van een uitkering. Wat levert het de samenleving op als mensen tot hun maximale potentieel komen hier op de ontwikkelcampus?” 

“Het is een nieuwe functie dus ik moet het helemaal zelf opzetten en inrichten. Dat pionieren vind ik wel leuk. Ik word begeleid door Wim Meuwissen en Adèle Corsten. Ik help hen nu eerst met de afronding van de begroting voor 2023 en met het opzetten van de begroting voor 2024. Daarna ga ik me op mijn opdracht richten. Ik heb al veel collega’s gesproken de afgelopen weken en ben heel hartelijk ontvangen binnen Risse Groep. Iedereen is heel toegankelijk en ik voel me al aardig thuis!”

Iets van de wereld zien
Ook in haar vrije tijd zit Isa niet stil. Ze speelt graag volleybal en brengt tijd door met vrienden. Daarnaast reist ze graag. Isa: “Ik ben al in Amerika geweest, Engeland, Bulgarije, Schotland, Ierland, Malta, Spanje, Turkije, Oostenrijk, Griekenland, Frankrijk en natuurlijk Duitsland en België.” En ze spreekt al een aardig woordje Spaans na twee maanden Valencia. Buena Suerte!
Met andere woorden: Veel succes bij Risse Groep, Isa!

 

Vacature applicatiebeheerder

Vacature Applicatiebeheerder 32-36 uur...

Verslag Open Dag

Het was een gezellige drukte afgelopen z...

Vacature voorman/voorvrouw ATC

  VOORMAN/VROUW ATC 36 uur per week mede...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.