Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Talent van onze medewerkers centraal tijdens jubileumfeest op 4 juni!

5 juni

Op donderdag 4 juni vierde Risse Groep haar 50-jarig jubileum met ruim 220 relaties in De Paterskerk in Weert. Uiteraard waren ook de relaties van Konnekt’os en Werk.Kom hierbij aanwezig!

Tijdens het event met de titel ’50 jaar passie voor mens en werk’ stond het talent van de Risse-medewerkers centraal én de passie van vele werkgevers (in de regio) die hen kansen bieden.
Dit kwam o.a. tot uiting in een prachtig kunstwerk gemaakt door Risse-medewerkers dat werd aangeboden door het bestuur, persoonlijke en enthousiaste verhalen van werkgevers die met hun gedetacheerde medewerkers het podium beklommen (chapeau!), een gepassioneerde toespraak van Jan Karel Jobse over zíjn mensen, een film die speciaal voor de gelegenheid is gemaakt en een uniek jubileummagazine dat alle relaties na afloop ontvingen.

En alsof dat nog niet genoeg was, verwenden de talenten van Risse Groep de gasten met een exclusief walking diner, bereid en geserveerd in samenwerking met sterrenkok Jan Marrees en Hostellerie Munten!

Risse Groep kijkt met trots terug op deze geslaagde avond en bedankt –mede namens Konnekt’os en Werk.Kom- alle relaties voor de komst en de prettige samenwerking!

 

  

 

Interview met Mario Salmans, voorma...

In Samen leven in Weert verscheen een ar...

Jan Karel Jobse neemt afscheid als...

Dat heeft hij afgelopen donderdag bekend...

Onze Anne-Marie schreef een boek!

Wie kent haar niet? Anne-Marie Broks, de...
webdesign: Artis.