Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Robbie Snoek: Elke dag met een lach naar het werk

5 september

“Ik wil bereiken dat elke medewerker ‘s ochtends met een lach naar het werk komt en
’s avonds met een lach weer naar huis gaat”, zegt Robbie Snoek.

Toen er bij Risse Groep een vacature vrijkwam voor de functie van werkleider, kreeg Robbie van twee mensen de tip om te solliciteren. Hij was meteen enthousiast.

‘Ik werkte voorheen bij Traffic XXL als operationeel manager, waar ik onder andere verantwoordelijk was voor het personeelsbeleid. Vanuit XXL had ik regelmatig contact met Risse Groep en Werk.Kom. De werkwijze van  de Risse en Werk.Kom, voor zover die bekend was bij mij natuurlijk, spreekt me erg aan dus de keuze om te solliciteren was snel gemaakt.”

 

Sinds juli werkt Robbie als werkleider op de afdeling waar eerst Joost Leenders de leiding had. Joost is inmiddels werkleider in het ‘Diagnose Centrum’.

“Het doel is dat mensen zich ontwikkelen op de werkvloer. We moeten de productie gebruiken voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Soms maken ze grote stappen, soms kleinere. Waar de een na verloop van tijd zelfstandig een order kan weg werken kan het voor de ander net zoveel betekenen als ze zelfstandig haar werkruimte kan openen en sluiten. Denken in mogelijkheden vind ik belangrijk”. Als je het woord ‘moeilijk’ weglaat, zul je vanzelf zien dat het ‘makkelijker’ gaat”.

En dan heeft Robbie in de avonduren nog een muzikaal leven. Na zijn sociaal pedagogische studie, studeerde Robbie aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. De eerste 18 jaar van zijn carrière is hij werkzaam geweest als muzikant. Hij speelde in de Koninklijke Militaire Kapel, eigenlijk het huisorkest van het koningshuis. In de avonduren geeft hij nog steeds les bij diverse muziekgezelschappen. Tijdens de carnavals periode zingt hij bij de bekende Weerter feestband ‘Moerepetazie’.

Wij wensen Robbie heel veel succes en plezier in zijn nieuwe functie.

Connect Project succesvol gestart

Afgelopen donderdag konden medewerkers v...

Vacature: Voorman/vrouw ATC

Vanwege ontstaan van een tijdelijke vaca...

Doe jij mee aan de Sterk aan het We...

Het is alweer tijd voor de derde editie...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.