Sandra: Van bange gup tot Piranha!

2 oktober

Vandaag een interview met Sandra Van der Heijden. Zij maakt grote stappen op het gebied van vitaliteit en werkgeluk! Meten en zweten is tegenwoordig haar credo! Ze leeft nu super gezond en raakte heel wat kilo’s kwijt. Dit verhaal verschijnt vanwege de week van vitaliteit en werkgeluk. Laat je inspireren door deze fanatieke collega. 

Meten en zweten, dat is tegenwoordig het credo van Sandra van der Heijden. Drie jaar geleden was ze het beu, het ongezonde leven en die extra pondjes. Via social media zag ze een filmpje van een personal trainer voorbij komen die haar inspireerde. Ze zocht contact met haar. Sindsdien wordt ze gecoacht via internet. De trainer woont namelijk in Rotterdam. En Sandra is een bloedfanatieke leerling met heel wat nieuwe ambities.

Fit, fitter, fitst
Regelmatig stuurt ze haar trainer foto’s vanuit de sportschool, met de halters in de hand of zwetend op een crosstrainer. Sandra draait nergens haar hand voor om. “Ik volg veel sport en gezondheidsexperts op tiktok.”, licht ze toe, “Ik sta elke maandag, woensdag en vrijdag in alle vroegte in de sportschool. Om 06.30u start ik en ga daarna megafit naar het werk. Ook ben ik gestart met onder andere vitamines, omega’s, ijzer en magnesium. Elke dag houd ik intensief een app bij waarin ik alles wat erin gaat bijhoud. Geen calorie blijft bij mij onopgemerkt. Ook dat bijhouden is een sport op zich geworden!”, lacht Sandra. “Ik wil geen gram teveel zien op de weegschaal. Toen ik startte met mijn trainingsprogramma woog ik 75 kilo. Ik was er niet gelukkig mee. Nu weeg ik 12,5 kilo minder! Weet je wat heel belangrijk is? Als je gaat sporten moet je iets kiezen wat je echt leuk vindt. Dat heeft mijn trainer mij op het hart gedrukt. Met tegenzin sporten heeft geen zin. Het is belangrijk dat je altijd motivatie en discipline op kunt brengen.”

Opleiding
En nu droomt Sandra ervan om haar kennis door te geven. “Ik wil straks graag de cursus tot instructeur gaan volgen. Dat is echt iets voor mij, ik ben immers ervaringsdeskundige. Als trainer ben je ook een beetje psycholoog, de menselijke geest en het lichaam hangen nauw met elkaar samen. Mijn voorvrouw in opleiding Kelly ben ik zo nu en dan al een beetje aan het coachen. Zij struggelt al haar hele leven met haar gewicht.” 

Piranha
Kelly is onder de indruk van de stappen die Sandra maakt. “Sandra’s zelfvertrouwen is enorm gegroeid. In het verleden vroeg ze vaak of ze een andere functie kon gaan doen, maar ze was er nog niet klaar voor. Nu zien Roger en ik dat ze enorme stappen maakt. Ze mag daarom nu werkzaamheden gaan uitvoeren om de voorvrouw te assisteren! Wellicht groeit ze door naar assistent. Sandra werd van een bange gup een echte Piranha!” Sandra zit naast haar te glunderen van oor tot oor. 

Sandra; ‘Weet je, ik ben écht gelukkig nu. Ik ben zelfs mijn medicatie af aan het bouwen. Daarmee neem ik afscheid van mijn sombere ik. Ik ben niet alleen gelukkig, maar een compleet ander mens. Nu ben ik niet meer geestelijk, maar lichamelijk moe. En ik val iedere avond heerlijk in slaap om ’s morgens weer vroeg aan het wandelen te slaan! Hopelijk stimuleer ik straks ook anderen om in de vroege ochtend vol frisse moed in de sportschool te staan!”

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.