Onze Corporate Story

5 december

Risse Groep maakt werk van talent. Wij verbinden mensen met werk en stellen talent hierbij centraal. We zijn er voor heel veel verschillende mensen, met verschillende drijfveren, dromen en talenten. Vanuit de unieke, pure kracht van ieder individu zoeken we samen naar de best passende werkplek en mogelijkheden: vandaag, morgen en in de toekomst.

Een werkplek die past, nodigt uit om nieuwe dingen te leren en grenzen te verleggen. Fijn werk zorgt voor waardering en zelfvertrouwen. En op de werkvloer ontstaan sociale contacten en vriendschappen.

Voor werkgevers is Risse Groep dé partner die inspireert en uitdaagt om nóg socialer en inclusiever te worden. We werken samen met onze sociale partners in de regio, waarbij we elkaar versterken, schotten doorbreken en talent echt centraal stellen.

Met een stevige dosis creativiteit en ondernemerschap bedenken we oplossingen die goed zijn voor de werkgever (“Mijn bedrijf kan groeien en sociaal ondernemen.”), goed zijn voor onze mensen (“Ik kan me ontwikkelen en doe mee.”) en goed zijn voor de regio (“Risse Groep draagt bij aan een sterkere regionale economie en meer mogelijkheden voor onze inwoners.”).

Al bijna 60 jaar vervullen we een spilfunctie in de regionale arbeidsmarkt. Dat doen we met een team van gedreven medewerkers. Zij vormen het hart van onze organisatie; het zijn allemaal bevlogen mensen die echt willen bijdragen aan de maatschappij en een gedeelde kracht bezitten: doen!

Ook hen dagen we elke dag uit om hun talent te ontwikkelen. #Puur #Samen #Doen

Een korte versie van onze corporate story wordt verteld in de praatplaat hierboven, getekend door illustrator Rim Beckers. Met de praatplaat in het achterhoofd kunnen medewerkers zo kort en krachtig ons verhaal vertellen. Zit ons verhaal na het lezen ook in jouw achterhoofd? Vertel het dan vooral door! Zo gaat Risse Groep leven in de hele regio!

 

Jeroen vindt zichzelf terug bij Ris...

“Ja!”, roept Jeroen van den Tillaar plot...

Ruud ontwikkelt zich tot stadspreen...

Vandaag vierde Risse Groep een groot Vas...

Bianca Gielen kan nu kiezen uit 2 b...

“Ik ben helemaal overweldigd! Ik kan nu...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.