Even voorstellen: Wouter Horijon

13 februari

Voordat Wouter Horijon de vacature voor de functie portier zag, had hij het gebruikelijke stereotiepe beeld dat bestaat van Risse Groep: een man die verveeld staat te schoffelen met een shaggie in de mondhoek.

Beeldvorming
Vanaf het moment dat Wouter de vacature zag, veranderde zijn beeld Van Risse Groep steeds verder. Op internet kwam een foto voorbij van een hond: ‘Word jij onze vriendelijke waakhond?’, stond er bij de vacature. “Ze hebben daar wel humor!”, dacht Wouter. Vervolgens ging Wouter eens neuzen op de website. Hij las verhalen over medewerkers die zich hier ontwikkelen tot hun maximale potentieel en raakte nog meer geïnteresseerd in ons ontwikkelbedrijf.

Carrière-move
Wouter solliciteerde op de functie van portier, maar ging uiteindelijk met een functie als voorman in opleiding de deur uit. Risse Groep zit ook nog vol verrassingen! In het sollicitatiegesprek klikte het meteen van beide kanten. Wouter heeft een achtergrond in het beveiligingswezen en als Boa, maar liet terloops doorschemeren dat hij misschien wel eens iets heel anders zou willen proberen. Onze directeur Niek Eijsberg – toen nog Manager Industrie en Commercie - ging er eens goed voor zitten. Hij stelde Wouter spontaan allerlei vragen over zijn voorkeuren en ambities. De vragen zetten Wouter aan het denken.  “Het leek wel een interview!”, lacht hij.

Niek vroeg Wouter uiteindelijk of hij er voor open zou staan om voorman in opleiding te worden. Flexibel denken doen we ook graag bij Risse Groep. Voor alle (potentiële) medewerkers zoeken we een plek die écht bij ze past.

Rondleiding
Eerst overviel de vraag Wouter, maar Niek nodigde hem uit voor een rondleiding in het Arbeidstrainingscentrum (ATC). Ook mocht hij eens meelopen op de BRC-afdeling. Tijdens de rondleiding werd Wouter nog enthousiaster over onze ontwikkelcampus. Hij zegt: “Wat gebeurt hier veel! Uiteindelijk heb ik besloten deze uitdaging met beide handen aan te pakken. Ik heb het erg naar m’n zin. Ik heb nu echt het gevoel dat ik iets wezenlijks bijdraag aan de samenleving. Misschien heeft het op een bepaalde manier zo moeten zijn.” Wouter begeleidt onze mensen op de werkvloer en motiveert ze het maximale uit zichzelf te halen. “ Ik voel me soms echt een beetje een leraar!,” lacht hij.

Sociaal hart
En Wouter heeft ook nog een sociaal hart. In 2018 ging hij met zijn school ROC Ter Aa naar Bosnië waar de school een vluchtelingenkampje had geadopteerd. “Toen ik daar was realiseerde ik me pas echt hoe goed ik het hier heb.” De reis maakte zo veel indruk dat hij er dit jaar terug gaat.

Sportief
In zijn vrije tijd is Wouter een sportieveling. Met zijn broer zet hij een crossfitbox op. Hij is voetbaltrainer bij de Eindse Boys en heeft een seizoenskaart bij PSV. “Ik ga ook graag op reis om naar voetbalwedstrijden te kijken. Een dierbare reis ging naar Manchester United. Mijn opa was toen net overleden. Ik maakte die trip met mijn vader, broer en oom. Het maakte onze band nog hechter. In de lente gaan we naar een wedstrijd in Sevilla. Ik heb er zin in!

En tot die tijd zet Wouter ongetwijfeld grote stappen als voorman in opleiding. We wensen Wouter veel succes en plezier!

Vacature applicatiebeheerder

Vacature Applicatiebeheerder 32-36 uur...

Verslag Open Dag

Het was een gezellige drukte afgelopen z...

Vacature voorman/voorvrouw ATC

  VOORMAN/VROUW ATC 36 uur per week mede...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.