Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Marian Peels stopt met winkeltje voor het goede doel

2 augustus

Na ruim 9 jaar gaat ze ermee stoppen. Vrijdag neemt onze collega Marian Peels afscheid van ‘haar’ winkeltje voor het goede doel binnen Risse Groep. “Het is goed geweest. Ik ben dankbaar dat ik het zo lang heb kunnen doen.”

Voldoening
Ruim €8100 (!) heeft ze de afgelopen jaren bij elkaar gesprokkeld met haar winkeltje waar ze nieuwe en tweedehands spulletjes van collega’s verkocht. Dit bedrag is volledig gedoneerd aan Risse Adopt, het project van Risse Groep dat al 34 jaar (!) ondersteuning biedt aan diverse projecten voor noodlijdende mensen in de derde wereld. Haar kantoor barstte bijna uit de voegen van alle spullen die ze kreeg om te verkopen. Marian: “Veel collega’s gaven spullen met hun hart voor het goede doel. Ik kon vaak weer mensen blij maken met de spullen en daar haal ik voldoening uit. Ik heb het jarenlang met veel plezier gedaan, anders hou je het ook niet zo lang vol. Ik wist bijvoorbeeld precies wie wat verzamelde of wie wat nodig had. Dan bewaarde ik dat voor ze. En het mooie is dat het ook nog iets opleverde voor Risse Adopt.”

Mensenkennis
Behalve voldoening heeft het winkeltje Marian nog iets gebracht. “Ik heb veel mensenkennis opgedaan.  Het is mooi om op deze manier contact te hebben met collega’s en een praatje te maken. Je hoort veel en krijgt dingen mee. Je merkt dat iedereen anders is en anders reageert. Dat waardeer ik. Mijn tip is dan ook: Blijf jezelf, dan komt wat je nodig hebt vanzelf naar je toe.”

Ik wil iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan het winkeltje bedanken. Zonder de collega’s had ik dit niet kunnen doen. Ik heb ervan genoten!”

En wij ook. Namens Risse Groep: dankjewel Marian voor je inzet van de afgelopen jaren!!!!

 

Oproep:

Vind jij het jammer dat het winkeltje van Marian weggaat en heb je ideeën voor een nieuw initiatief? Mail naar [email protected]

 

Nieuwe directeur Risse Groep

Risse Groep krijgt een nieuwe directeur!...

Risse en Vebego gaan strategisch pa...

Op 17 juni hebben Risse Groep en Vebego...

Risse Groep en Westrom verkopen Bus...

Businesspost Midden-Limburg BV is verkoc...
webdesign: Artis.