Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Een dikke 10 voor ‘Kwadrant-leerling’ Bart Vossen!

1 juni

Ruim 3 jaar geleden kwam Bart Vossen (17) vanuit het Kwadrant bij Risse Groep stagelopen op de afdeling Logistiek. Het ging niet helemaal lekker op school maar dat is inmiddels in positieve zin veranderd. Bart wist als eerste Kwadrant-leerling zijn heftruckcertificaat in de wacht te slepen en is onlangs geslaagd met een 10 voor zijn stage bij De Risse!

Unieke Klik
Zijn begeleider Jan Vleeshouwers is hartstikke trots op hem: “Bart heeft een unieke klik in het team hier en heeft het geweldig gedaan. Hij is heel goed met de heftruck en is zo gegroeid in z’n gedrag. Na de eerste stage wilden we hem al niet meer kwijt en daarom is hij hier in totaal 3 jaar geweest, voor 2 dagen per week en in de vakanties zelfs meer. We gaan hem dus echt missen.”

Niet vanzelfsprekend
Wat vond Bart zelf van zijn stage?  “Ik heb een fijne tijd gehad hier bij De Risse. Ze gaan hier echt respectvol om met mensen en ik heb goede begeleiding gehad. Dat is zeker niet vanzelfsprekend. En ik mocht de hele dag op de heftruck rijden, dat vond ik het allermooiste.”

Op de vrachtwagen
Na de zomervakantie gaat Bart bij Gilde Opleidingen beginnen met de opleiding Transport & Logistiek. Hij is vastbesloten om in het tweede jaar zijn vrachtwagenrijbewijs te halen. En hij belooft ons om dan langs te komen met de vrachtwagen. En daar houden we hem aan!

 

Onze Anne-Marie schreef een boek!

Wie kent haar niet? Anne-Marie Broks, de...

Marian Peels stopt met winkeltje vo...

Na ruim 9 jaar gaat ze ermee stoppen. Vr...

Blijf jij ook graag zo flexibel en...

Op de expeditie ‘samen op weg naar werk’...
Bron: MLA TV
Bron: MLA TV
Bron: Weert TV
Bron: Weert TV
Bron: TV Limburg
Bron: TV Limburg
webdesign: Artis.