Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Nieuwe directeur Risse Groep

9 juli

Risse Groep krijgt een nieuwe directeur! Met ingang van 1 oktober gaat Peter van Heeswijk de functie van algemeen directeur binnen ons bedrijf vervullen. Hij volgt daarmee Dennis Laponder op die vanaf 1 april van dit jaar de rol van interim-directeur heeft vervuld.

Peter heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. Hieronder stelt hij zich alvast kort voor.
“Ik ben Peter van Heeswijk uit Brabant. Sinds 2010 was ik werkzaam op het terrein van afvalbeheer en sociale werkvoorziening en directeur-bestuurder in de volkshuisvesting. Als ondernemer en bestuurder voel ik mij snel thuis in een bedrijfsomgeving en vooral als er een verbinding tussen publiek en privaat wordt gemaakt –zoals bij Risse Groep- voel ik me helemaal op mijn plek.

Ik word echt blij van samen met anderen werken aan verandering. Het verder bouwen aan een organisatie met de medewerkers, de verbinding zoeken met de politiek, onderwijs en bedrijfsleven is helemaal mijn ding. Zeker als het ergens over gaat: ieder mens mee laten doen naar vermogen onder het motto: Samen aan de slag!”

Peter kan bijna niet wachten tot het zover is. We wensen hem alvast heel hartelijk welkom bij Risse Groep. Tot 1 oktober!

Risse Groep heeft sinds kort een ei...

Dit team bestaat uit medewerkers van Eng...

Gezamenlijke huisvesting Risse Groe...

Risse Groep en PSW werken al langere tij...

Ontbijt jij?

’s Morgens heb je vaak weinig tijd en be...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.