Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Met glans van de schans bij Risse Groep

23 februari

Vandaag stellen we onze nieuwe werkleider voor! Nicolle Versteden.

Inmiddels is ze haar wilde haren een beetje kwijtgeraakt. Nicolle Versteden vervangt Miel Roncken vanaf maandag tijdelijk als werkleider. Ooit zocht Nicolle graag de spanning op. Ze zette in haar jonge jaren in Londen een programma op voor dak- en thuislozen. Nicolle: “Het waren mensen met hele heftige verhalen. In drie slaapzalen sliepen 100 mensen. De omstandigheden waren bar en boos. Soms leek het daar net een derde wereld land. Maar het was een mooie tijd. De laatste jaren heb ik gewerkt als arbeids- en activiteitenbegeleider bij de forensisch psychiatrische kliniek in Eindhoven. Ik verzorgde daar onder meer leer-werktrajecten voor deze mensen. Het is mooi werk, maar wel zwaar omdat mensen vaak met hele ernstige problematiek kampen.”

Oriënterend gesprek

Ze wilde dus een iets minder spannend beroep. Ze ging een tijdje geleden op ‘oriënterend’ gesprek bij De Risse met Rob Poppelaars en Madelene Passage. Nicolle: “We hebben 1,5 uur heel fijn zitten buurten.” Een aantal maanden later – na een sollicitatie – kon Nicolle beginnen in deze functie. Nicolle: “Ik heb altijd een goed gevoel bij De Risse. Mijn zus werkt al jaren heel graag als receptioniste bij De Risse.”

Mensen

Wat voor soort werkleider wordt Nicolle eigenlijk? “Ik vind dat je altijd uit moet gaan van het individu en zijn/haar specifieke kwaliteiten. Dat je veel oog moet hebben voor je mensen. Ik vind het leuk om mensen in beweging te krijgen en misschien samen een toekomst uit te stippelen.”

Tekenaar

In haar vrije tijd werkt Nicolle als portrettekenaar. Het zelfportret bij dit artikel tekende ze zelf. “Toen ik 8 was tekende ik mijn opa. Hij moest helemaal stil blijven zitten en als het mislukte was het zijn schuld,” lacht ze. Verder is ze een happy single die in corona-tijd creatief denkt. “Kan ik niet met vrienden uiteten? Dan halen we toch lekker tapas in huis?”

Langlaufen

Ook staat ze graag op de ski’s. Nicolle: “Ik ga natuurlijk niet langlaufen hè? Het moet wel een beetje spannend blijven. Ik ski graag van hoge bergen af!” Vanaf maandag gaat Nicolle dan ook ‘Met glans van de Schans’ bij Risse Groep! Wij wensen haar veel succes en plezier.

 

Met glans van de schans bij Risse G...

Vandaag stellen we onze nieuwe werkleide...

Kick Off Vitaliteitsweek

Vanochtend werden 36 van de 38 deelnemer...

Meer bewegen onder werktijd

Even een paar feitjes over bewegen van o...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.