Receptioniste Eveline terug van weggeweest

10 januari

Ze is terug van weggeweest! Ooit was Eveline van Veldhoven receptioniste bij Risse Groep. Vroeger noemden mensen haar wel het zonnetje achter de balie. Zelfs in de winterdag straalde deze zon hevig, wat niet elke zon doet. ‘De wat rijpere collega’s’ op onze werkvloer herinneren zich Eveline nog goed. Ooit kwam ze bij het toenmalige Risse Industrie (het huidige ATC) terecht toen ze last kreeg van reuma. Ze werkte op een aantal afdelingen maar vond haar draai niet helemaal. Een leidinggevende zag Evelines hart voor mensen en haar vriendelijke uitstraling en vroeg of ze het eens wilde proberen als receptioniste. En Eveline bleek een natuurtalent. Ze licht toe: “Ik was op slag verliefd op deze functie. Je komt mensen tegen in alle soorten en maten en je hebt ook regelmatig leuk contact met collega’s.”

Humor
Eveline is een receptioniste in hart en nieren. Ze heeft een vriendelijke en open uitstraling, is goedlachs en maakt graag een grapje met de mensen. Dat maakt Eveline heel geschikt voor ons Team Hospitality, want onze receptionisten en portiers houden wel van een grapje en ook onze bezoekers gaan met een blij gezicht weer weg.

Mannenwereld
Nadat ze een aantal jaar receptioniste was geweest bij Risse Groep werd Eveline gedetacheerd. Later werkte ze meer dan 10 jaar bij het bedrijf Kuypers-Kessel, de Zandwinning, ook als receptioniste. Nu hield Kuypers-Kessel er mee op. “Ik heb het daar ook zo naar mijn zin gehad,” vertelt Eveline. “Het was een echte mannenwereld, maar daar hou ik ook van. Mijn mannelijke collega’s waren gemoedelijk en maakten zich niet snel zorgen. En ik kreeg veel verantwoordelijkheid. ‘Eveline, regel jij het maar!’, zeiden ze vaak. Zo regelt ze van alles, van etentjes tot de versieringen met kerst en sinterklaas. Eveline ging helemaal los in de organisatie.

Daarna  werkte ze 2 jaar als vrouwelijke conciërge op de Philips van Horne school. Hoe stoer is dat? Daarna was ze nog een tijdje onderwijsondersteuner.

Hospitality
En nu is Eveline dus terug als receptioniste bij Risse Groep. Ze voelt zich weer helemaal thuis.
“Ik ben dol op humor”, lacht ze, “Die kon ik op mijn vorige plekken kwijt en hier ook. Mede daardoor voel ik me ook op mijn plek in het Team Hospitality van Risse Groep. Het mooie is dat iedereen bij Risse Groep tegen elkaar praat. In ons team zorgen we er altijd voor dat we netjes en vriendelijk  zijn, ook al heb je een mindere dag. Met een grapje maken we mensen los en dat maakt ze blij.” Ook is Eveline iemand die houdt van #doen, toevallig een van de kernwaarden van Risse Groep. Als ik aan het afwassen ben, doe ik gelijk de vaatdoek in de was en als ik dan toch in het berghok ben doe ik daar ondertussen ook nog van alles. Mijn valkuil is dat ik af en toe wel heel veel dingen tegelijk doe!”, lacht ze. De saamhorigheid bij Risse Groep raakt Eveline. Dus ook #samen kunnen we afvinken. “Ik hoop dat ik hier nog tot aan mijn pensioen mag blijven!”, lacht ze.  Dat hopen wij ook! En #puur dat is onze Eveline in hart en nieren! Net als andere Risse medewerkers.

Eveline veel succes en plezier op je nieuwe en tegelijk vertrouwde werkplek!

Jeroen vindt zichzelf terug bij Ris...

“Ja!”, roept Jeroen van den Tillaar plot...

Ruud ontwikkelt zich tot stadspreen...

Vandaag vierde Risse Groep een groot Vas...

Bianca Gielen kan nu kiezen uit 2 b...

“Ik ben helemaal overweldigd! Ik kan nu...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.