Knallende opening gepimpte hal ATC!

23 november

In de volksmond werd de centrale hal binnen ons Arbeidstrainingscentrum (ATC) ook wel gekscherend The Green Mile genoemd. En dat was niet omdat de hal zo’n mooie groene kleur had. Hij had volgens sommige collega’s het bedompte en deprimerende uiterlijk van de gevangenis uit de film The Green Mile. Wat natuurlijk helemaal niet past bij de dynamiek van ons hippe ontwikkelbedrijf met een mooie missie ‘Samen maken we werk van Talent’.

Risse Groep geeft momenteel uitvoering aan de Toekomstvisie ‘Samen maken we werk van Talent’ We maken de transitie door van productiebedrijf naar ontwikkelbedrijf, waar alle medewerkers hun talent mogen ontwikkelen. Het werd toch eens tijd om ons jaren 70 gebouw #samen te gaan pimpen. Met het pimpen van de hal klinkt het startsein voor een grotere pimp-operatie.

Tijdens het openingswoord vertelt directeur Niek Eijsberg hoe we vol enthousiasme besloten te starten met die hal. De hal die iedereen verbindt. Langs deze hal liggen alle afdelingen van het ATC en de hal verbindt het ATC met de kantoren en het bedrijfsrestaurant. Het is eigenlijk de levensader van ons bedrijf.  Symbolisch dus. En we besloten #Samen aan de slag te gaan.

We startten een Projectteam waarin heel wat afdelingen vertegenwoordigd waren - van het ATC en Logistiek, Inkoop, Team Facilitair tot Team Communicatie. De hal is namelijk van iedereen en de ideeën komen van iedereen. Ons Projectteam deed inspiratie op bij  partners in de regio Driessen Metaalbouw en Utilicht. Er ontstond uiteindelijk een mooi eigen design. We zijn nu lekker Industrial en dat is mega hip natuurlijk. De muren kregen kleuren, de vloer werd geschuurd en gepolijst, overal hangen toffe lampen, grote foto’s, onze kernwaarden in hout en nog meer. Vooral de houten boom met lampen erin die midden in de hal staat en het houten bankje ernaast zijn een grote hit onder de medewerkers. We hebben in de realisatie ook heel veel te danken  aan ons Team Engineering en Logistiek en collega’s die hebben geschilderd. Waar zouden we zijn zonder onze Handige Harrie’s?!

En dan vandaag de feestelijke opening! Ladies and gentlemen klinkt het uit de speakers, tijd voor de count down 10, 9, 8, 7 …

Bij de ingang van de hal hangt een rood lint, erachter begint de Centrale Hal met de afdelingen van het ATC. Bij de ingang van elke afdeling hangt ook een lint. Achter dat lint staan op iedere afdeling de medewerkers klaar. …6, 5, 4, 3, 2… gaat de count down verder … Op 1 wordt het eerste lint doorgeknipt en dan stijgt uit alle afdelingen een daverend gejuich op. Alle linten worden doorgeknipt en iedereen komt samen in de hal. De hal die iedereen verbindt. De hal van ons allemaal. Mooi team work! Binnenkort verschijnt een videoreportage over dit mooie project. #Trots #Puur #Samen #Doen

 

 

Vacature: Consulent intake & di...

18-36 uur per week Inschaling CAO SGO Me...

Even voorstellen: Bertha Verhaag

“Eigenlijk hou ik meer van luisteren dan...

Trainee Bedrijfsondersteuning

36 uur   (Medewerker beleidsuitvoering I...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.