Onze directeur schrijft onze mensen

20 maart

Bericht van onze directeur Peter van Heeswijk:

"Het is dinsdag 17 maart. Rond 7 uur 's morgens stap ik uit mijn auto in Weert aan de Risseweg. Ik groet Jan, onze portier. die teruggroet in het voor mij vertrouwde Brabants. “ Tis rustig” zegt Jan en ik besef dat deze woorden een andere lading hebben dan anders. Gisteren hebben we besloten dat we de fabriek sluiten omdat het niet langer verantwoord is. Het Coronavirus is te gevaarlijk om onze mensen aan bloot te stellen.

 Als ik door de lege fabriekshallen loop met een kopje koffie, grijpt het me aan. Ik mis onze mensen, de bedrijvigheid. De Risse is meer dan alleen een plek waar je werkt en waar je leert. Het is ook voor onze mensen de plek waar we samen komen, werken aan contacten, samen zijn.

 Ik vraag me af: hebben we er goed aan gedaan om te sluiten? Was er een andere oplossing? Tegelijkertijd besef ik dat we te veel niet weten over het virus en dat het risico te groot is. We konden geen ander besluit nemen. Dit neemt niet weg dat het voor onze mensen niet fijn is om thuis te zitten. Wat mij betreft gaan we er alles aan doen om er voor elkaar te zijn en elkaar te ondersteunen in deze periode. Dit is onze opdracht voor de komende weken……

Bij deze wil ik dan ook alle collega’s vragen om er te zijn voor elkaar en voor je omgeving. Hou contact, hou jezelf en elkaar in de gaten en help elkaar. Geef aan waar je behoefte aan hebt en wat we voor je kunnen doen via de Risse Samen-Lijn. Ik zie veel mooie initiatieven ontstaan en ben trots op elk van onze medewerkers. Jullie zijn kanjers!"

 

Peter van Heeswijk

VACATURE: 2 Salarisadministrateurs...

totaal: 1,2 fte (tussen 0,50 fte-0,70 ft...

Onze Corporate Story

Risse Groep maakt werk van talent. Wij v...

Proeverij vol jaarplannen

Het was smullen bij Risse Groep afgelope...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.