Dag van geluk

20 maart

Vandaag is de Internationale Dag van het Geluk. Een belangrijk deel van geluk is het werkgeluk. Als je elke dag met goede zin over de werkvloer loopt, ben je letterlijk een gelukkige medewerker! Ben jij tevreden over je werk? Heb je zin om na het weekend vroeg op te staan en weer lekker aan de slag te gaan? Als je gelukkig bent op je werk, ga je als een trein. Je bent gemotiveerd en er komt veel werk uit je handen.

Vraag regelmatig feedback van collega’s en leidinggevenden. Zijn ze tevreden over je? Werken ze graag met jou? Investeren in persoonlijke ontwikkeling is ook een goed idee. Doe eens een cursus! Zo groei je regelmatig een beetje. Ook dat maakt je weer gelukkiger! En geef elkaar regelmatig een compliment op de werkvloer. Daar wordt iedereen blij van. Straks is naar het werk gaan één groot feest.

‘Ik maak plezier’ en ‘ik groei’ zijn onderdeel van ‘Ik ben aan de bal’. En daarbij opgeteld ‘ik ben gelukkig op het werk’, zorgen ze er alle drie voor dat je duurzaam inzetbaar bent op het werk. Gelukkige mensen die plezier maken en groeien, presteren vaak beter en kunnen ook vaak een dagje langer mee. Werkgeluk heeft alleen maar voordelen!

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.