Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Sluiting Risse Groep verlengd t/m 28 april

2 april

De sluiting van Risse Groep wordt verlengd tot en met 28 april. Half maart werd in overleg met onze Raad van Commissarissen en Bestuur al besloten de deuren te sluiten tot 6 april. De reden hiervoor is dat we de gezondheid van onze medewerkers en de continuïteit van het bedrijfsproces niet konden garanderen. Onze regering heeft nu besloten dat alle maatregelen verlengd worden t/m 28 april. Dit betekent dat ook Risse Groep gesloten blijft t/m 28 april
 

Wat betekent dit voor onze medewerkers?
Voor onze medewerkers in het productieproces betekent dit dat zij tot en met 28 april niet naar het werk kunnen komen. Zij zijn inmiddels allemaal geïnformeerd (face to face en per brief).  Hun werkleider onderhoudt in de tussentijd intensief telefonisch contact met ze. Ook worden de medewerkers via andere kanalen (zoals facebook en intranet) op de hoogte gehouden. Afspraken met de bedrijfsarts gaan telefonisch door.
Onze medewerkers die gedetacheerd zijn bij bedrijven in de regio volgen de richtlijn van het bedrijf waar ze werken. De overige medewerkers (leidinggevenden en stafmedewerkers en de medewerkers van Werk.Kom) werken zoveel mogelijk thuis. Uiteraard zijn zij ook bereikbaar en beschikbaar voor vragen van medewerkers en klanten.

Wat betekent dit voor onze klanten?
Voor onze klanten heeft de verlengde sluiting helaas tot gevolg dat we voorlopig geen inpakwerkzaamheden kunnen uitvoeren. We ontmoeten hierin veel begrip en zoeken samen naar passende oplossingen. Zodra het weer kan staan wij heel graag voor u klaar.

Vragen?
De sluiting geldt vooralsnog tot en met 28 april. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. We houden onze medewerkers, klanten en andere belanghebbenden op de hoogte van het verdere verloop. Heeft u in de tussentijd vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons algemene telefoonnummer 0495 535 236. 

Connect Project succesvol gestart

Afgelopen donderdag konden medewerkers v...

Vacature: Voorman/vrouw ATC

Vanwege ontstaan van een tijdelijke vaca...

Doe jij mee aan de Sterk aan het We...

Het is alweer tijd voor de derde editie...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.