Trainee Bedrijfsondersteuning

28 maart

36 uur

 

(Medewerker beleidsuitvoering I, Schaal 10, SGO)

 

Word jij onze onmisbare Trainee Bedrijfsondersteuning? Tijdens dit nieuwe avontuur maak je kennis met verschillende werkvelden en proef jij aan meerdere facetten binnen het onderdeel Bedrijfsondersteuning van Risse Groep. Je werkt samen met verschillende disciplines binnen onze organisatie. Jouw inbreng wordt enorm gewaardeerd én op waarde geschat. En jouw persoonlijke ontwikkeling staat in ons ontwikkelbedrijf op 1. Onze betrokken Manager Bedrijfsondersteuning en Teamleider Facilitair zorgen voor een goede begeleiding. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Over Risse Groep

Onlangs begon Risse Groep aan een avontuurlijke reis. We lanceerden onze nieuwe toekomstvisie. Dit levert heel wat energie op binnen onze organisatie. De komende jaren transformeren we van een productiebedrijf naar een mens-ontwikkelbedrijf waarin onze medewerkers kunnen uitgroeien tot de beste versie van zichzelf, binnen hun eigen mogelijkheden. Voor elk van hen gaan we op zoek naar de best passende plek in onze samenleving. Want iedereen heeft talent en verdient het om dat talent te laten groeien. Onze missie luidt dan ook: Samen maken we werk van talent! 

 

We zetten de deur wagenwijd open voor partners in de samenleving die samen met ons deze missie willen verwezenlijken. Wil jij ook onderdeel uitmaken van ons dynamische ontwikkelbedrijf? Ben jij net zo #puur  als Risse Groep en onze medewerkers? Werk je graag #samen aan een hoger doel? Ben jij een echte kickstarter met een doe-mentaliteit? Solliciteer dan nu: Gewoon #doen! Ook voor jou staat onze deur open.

De functie

Je neemt een brede kijk in onze bedrijfsvoeringsprocessen binnen Risse Groep. Deze rol staat in het hart van onze procesmatige aanpak en de implementatie van (diverse) systemen. Je kunt veel ervaring opdoen met de inrichting van bedrijfsprocessen en systemen en werkt samen met diverse disciplines binnen de organisatie. 

 

Onze Manager Bedrijfsvoering en Teamleider Facilitair zorgen voor een goede begeleiding tijdens het proces en je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook bouw je tijdens je traineeship aan je netwerk. Samen met de andere trainees in de organisatie heb je regelmatig intervisie over je eigen ontwikkeling en de casuïstiek waarmee je bezig bent. 

 

Als Trainee Bedrijfsondersteuning val je direct onder de Manager Bedrijfsondersteuning en de Teamleider Facilitair. Beiden zullen jou op deelgebieden helpen, ondersteunen en opleiden. Je krijgt binnen dit traineeship brede mogelijkheden om je te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Jouw opdracht

In dit traineeship bij Risse Groep leer je de organisatie kennen, maak je kennis met de werkvelden en mag je proeven aan verschillende onderdelen binnen Bedrijfsondersteuning. In het samenspel van het primaire proces met de gebieden ICT, Applicatiebeheer, HR-processen en Finance & Business Control bevindt zich jouw opdracht. Binnen deze disciplines zijn er diverse collega’s waarmee je nauw samenwerkt. 

De opdracht heeft zowel een intern als ook een extern gerichte focus op het inrichten en samenbrengen van processen in de bedrijfsvoering. 

Binnen de opdracht vallen de volgende onderwerpen:

Je bent betrokken bij het inrichten van Compas (software voor het uitvoeren van de Participatiewet, Wet sociale werkvoorziening en Werk & Inkomen, HRM, Clientvolgsysteem en (CRM) Relatiebeheer). Er is een Routeplanner die het proces van de inrichting van Compas in kaart heeft gebracht en je zorgt voor prioritering in de planning. In Compas kunnen we onze processen, middels workflows kwijt. De volgende deelplannen zullen een plek krijgen:

 • Je houdt je bezig met de inrichting van Compas zodat de hele medewerkersreis van in-, door- en uitstroom digitaal wordt ondersteund. Dit vraagt om afstemming en contact met  de diverse teams binnen de organisatie en met partners buiten de organisatie. Dit doe je samen met een daarvoor samengesteld projectteam.
 • Je houdt je bezig met de inrichting van de deelprocessen van HR en de daarmee samenhangende koppelingen (zoals het verzuim en salarispakket). Dit vraagt om een duidelijke inrichting van processen op het gebied van HR.
 • Je zorgt voor een goede inrichting van een CRM-systeem voor opdrachtgevers en het Cliëntvolgsysteem voor onze cliënten. 
 • Je draagt zorg voor het configureren van het systeem: Dit omvat het definiëren van aangepaste velden, het instellen van workflows.
 • Je zorgt voor integratie met andere bedrijfsprocessen en bedrijfssystemen om een naadloze gegevensstroom te garanderen.
 • Je organiseert een gebruikerstraining voor HR-medewerkers en andere relevante gebruikers.
 • Je houdt je bezig met beveiliging en toegangsbeheer: in afstemming met de Teamleider Facilitair implementeer je beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat gevoelige HR-gegevens beschermd zijn. 
 • Testen: Je voert uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat het systeem correct functioneert en aan de verwachtingen voldoet. 
 • Uitrollen. Je implementeert  het systeem binnen de organisatie. 
 • Je onderhoudt en evalueert de systemen.

Je werkt samen met collega’s van Financiën & Business Control ten aanzien van toepassing van Compas en Exact aan de financiële kant en met ICT voor de inrichting en verzameling van gegevens voor het maken van rapporten en dashboards met Power BI.

Jouw competenties en eigenschappen

 • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau en een diploma (of in afstudeerfase) in de richting van Business en IT, informatica, technische bedrijfskunde, informatiesystemen of een gerelateerd veld;
 • Je bent goed in procesanalyse;
 • Je hebt kennis van informatietechnologie en bekendheid met bedrijfstoepassingen en -systemen;
 • Ervaring met het implementeren en optimaliseren van ICT-oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van bedrijfsprocessen is een pré;
 • Je hebt kennis van managementsystemen zoals Power BI;
 • Je hebt kennis van projectmanagement;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je hebt probleemoplossend vermogen;
 • Je bent leergierig;
 • Je bent klantgericht;
 • Je bent een teamspeler.

Jouw profiel past bij onze kernwaarden

 • Je bent authentiek en helemaal jezelf. Je bent integer en eerlijk en draagt graag bij aan onze missie: Samen maken we werk van talent. #Puur
 • Je bent een teamplayer met een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor en je wilt samen met ons bouwen aan de toekomst. #Samen
 • Je hebt lef gecombineerd met zelf startend en zelf sturend vermogen. Je bruist van de ondernemerszin en gaat graag op volle kracht vooruit. #Doen 

Arbeidsvoorwaarden

 • Het betreft een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met eenmaal verlenging van 1 jaar. Het traineeship duurt in totaal 2 jaar, met een tussentijdse evaluatie; 
 • Een salaris in schaal 10 van de CAO SGO. Bij geen relevante werkervaring kun je ingeschaald worden in aanloopschaal 9;
 • Bovenop dit salaris een IKB (Individueel Keuzebudget) van 17,05% van jouw salaris; 
 • Een goede pensioenopbouw bij ABP;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO SGO.

Informatie en sollicitatie

Je kunt tot uiterlijk 14 april 2024 reageren op deze vacature. Stuur jouw motivatie en CV naar PenO@risse.nl. Als je vragen hebt over de inhoud van de functie kun je informatie inwinnen bij Fraukje van Lieshout, Manager Bedrijfsondersteuning, (06-25030233).

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 22 april 2024.

Deze functie wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Een VOG behoort tot de procedure. 

Vacature Financieel administratief...

Vacature Financieel administratief medew...

Vacature Salarisadministrateur

24 uur per week (Medewerker beleidsuitvo...

VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VRO...

  VACATURE OPLEIDINGSPLEK VOORMAN/VROUW...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.