Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!
Passie voor mens en werk!
Onze mensen, uw werk
Zet mensen in beweging!

Blijf jij ook graag zo flexibel en fit ?

10 juli

Op de expeditie ‘samen op weg naar werk’, afgelopen donderdag in het gemeentehuis, was ook Esther van den Bor. Esther zit in een rolstoel en doet haar verhaal, over hoe zij hierin terecht is gekomen als gevolg van ziekte. Esther is Beweegmakelaar bij Punt Welzijn en  heeft  in februari 2018 Stichting Toegankelijk Weert gelanceerd.

Esther is een vrolijk, positief ingesteld mens. Zij nodigt mensen vooral uit om te bewegen! Bewegen past in een ‘positieve gezondheid’. Het doet je lijf goed, je hebt contact met andere mensen en nog zoveel meer. ‘Bewegen is Medicijn’is het motto!

Beweegmakelaar
Esther is combinatiefunctionaris Beweegmakelaar bij LET’S MOVE via punt welzijn. Haar belangrijkste taak is het sport- en beweegaanbod in de gemeente Weert in kaart brengen en het begeleiden en stimuleren van inactieve burgers. Denk hierbij aan mensen die een grote verandering in hun leven hebben meegemaakt, bijvoorbeeld een traumatische ervaring, chronische aandoening of ziekte of functiebeperking. De beweegmakelaar kan ook samen met jou kijken wat er wél kan en wat het beste bij je past. Dit kan met een beweegmaatje zijn of misschien wil jij zelf wel een beweegmaatje voor iemand worden?

Heb je een cliënt die je in beweging wil zetten of wil je zelf in beweging komen, maar weet je niet hoe en waar? Dan hoef je alleen nog maar contact op te nemen met de beweegmakelaar. Zij heeft een groot netwerk om zich heen op het gebied van Zorg & Welzijn, Bedrijven, Overheid en Sport.

email: [email protected] Mobiel: 06-54210469

Stichting Toegankelijk Weert
Stichting Toegankelijk Weert is in september 2017 opgericht op initiatief van Esther. Met deze stichting richt Esther zich heel breed op toegankelijkheid voor mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn. ‘Want toegankelijkheid is voor iedereen belangrijk’.

Vrijwilligers van de stichting controleren bijvoorbeeld openbare ruimtes op toegankelijkheid en gaan ook de scholen in om kinderen te vertellen over en te laten ervaren hoe is om te leven met een beperking. Met Eshter’s vrolijke, positieve, hands-on instelling en die van de vrijwilligers zetten ze iedereen in beweging!

Zo organiseren ze ook gratis wandelingen voor iedereen door het mooie Weerter land! (Voor mensen met en zonder rolstoel). www.beweegnet.nl Aanmelden: [email protected] of 06-20376890

Dus beperking of niet: trek de stoute schoenen aan, de snelle handschoentjes of je neem je blinde geleide hond mee en ga samen ontdekken en bewegen!

Wil jij wandelen in groepsverband? Download hier de flyer Weert in Beweging
Dowload hier de flyer Bewegen op Maat.

 

Gratis fietslessen bij Werk.Kom

Kun jij nog niet fietsen of ken jij iema...

Risse Groep en Westrom verkopen Bus...

Businesspost Midden-Limburg BV is verkoc...

Jan Karel ontvangt Van Hornepenning...

Donderdag 18 april jl. heeft Jan Karel v...
webdesign: Artis.