Even voorstellen: Nick Tielemans

22 december

Cijferwonder en snookerkampioen

Op sinterklaasdag was zijn eerste werkdag bij Risse Groep. Een goede binnenkomer. De vrolijke en welbespraakte Nick Tielemans werkt tijdelijk ter vervanging op onze afdeling Financiën, de nieuwe naam wordt Financiën en Business Control. Hij werkt onder andere veel samen met onze dames Adèle, Miriam, Karin en Megan. Hij is het gewend om als man tussen de dames te zitten, want in zijn vorige project zat hij als man tussen maar liefst 7 vrouwen!

Werkplezier
Nick houdt zich bezig met o.a. het inboeken van facturen en allerlei lopende financiële zaken. “Ik vond het hier meteen heel leuk! Het klikt prima!”, vertelt hij. En hij heeft vergelijkingsmateriaal! Net als onze collega’s Juliette en Angelique werkt Nick als interim kracht via REEF. “Het mooie aan het werken op deze basis is dat je steeds nieuwe mensen en bedrijven leert kennen. Bij Risse Groep staat het werkplezier hoog in het vaandel. Daar ben ik het helemaal mee eens! Mensen zijn toch vaak 40 jaar of langer aan het werk, dan is het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat.”

Sociaal
Nick heeft ook veel affiniteit met het sociale karakter van ons bedrijf. “In het verleden werkte ik als zelfstandig ondernemer. Ik had toen een jongen in dienst die het syndroom van Down heeft. Een prachtig mens. Van hem heb ik veel geleerd. Hij zette zaken in mijn leven in een ander perspectief. Dankzij hem maak ik me nu minder zorgen om dingen!”

En hij heeft ook hart voor Risse Groep. “Het is mooi dat deze organisatie de mens en zijn talent centraal stelt. Iedereen heeft een talent, alleen ontdekt niet iedereen zijn eigen talent in het leven. Risse Groep gaat met medewerkers op zoek naar hun unieke talent. Dat is fantastisch! Heel fijn dat ik een bijdrage mag leveren aan dit bedrijf.”

Snookerkampioen
En verder? Nick woont in België, maar is geboren en getogen in Nederland. En hij heeft een bijzondere hobby. “Ik snooker als amateur op vrij hoog niveau.
Ik speelde onder andere tegen een aantal “beroemde’’ professionals. Uiteraard heb ik glansrijk van ze verloren”, lacht hij.

Wij wensen deze snooker-kampioen en cijferwonder veel succes en plezier bij Risse Groep!

Vacature applicatiebeheerder

Vacature Applicatiebeheerder 32-36 uur...

Verslag Open Dag

Het was een gezellige drukte afgelopen z...

Vacature voorman/voorvrouw ATC

  VOORMAN/VROUW ATC 36 uur per week mede...
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep 2022
Bron: communicatie Risse Groep
Bron: communicatie Risse Groep
webdesign: Artis.