Passie voor mens en werk!
Zet mensen in beweging!

Feestelijke aftrap campagne Duurzame Inzetbaarheid

17 januari

Afgelopen dinsdag bij Risse Groep:

Er is veel bedrijvigheid op de werkvloer. We vieren de feestelijke aftrap van ‘Ik ben aan de bal’, de campagne over Duurzame Inzetbaarheid. Daarmee hebben we de primeur voor de SW-sector. We willen nog lang genieten van onze medewerkers.

Jan Karel Jobse trapt af en vertelt dat de campagne berust op drie pijlers: ‘Ik blijf groeien’, ‘Ik leef gezond’ en ‘Ik maak plezier’. Tijdens het plenaire deel worden de medewerkers geïnspireerd door onze collega’s die blijven groeien plezier maken op de werkvloer en fit blijven. In de video bij dit bericht vertellen ze hoe ze dat doen! Plezier maken kan een medewerker als de beste. Ze zingt in haar PSV-shirt luidkeels een nummer van Frans Bauer op de werkvloer! Een ander zit in een rolstoel en ziet overal kansen om te groeien en een iemand volgde een training die zijn leven veranderde.

Lachen is gezond
Dan barst het feest los met allerlei workshops rond het thema. Mensen volgen bijvoorbeeld een Lachworkshop. Ons grootste lachtalent blijkt Jan Karel Jobse. Wist je dat je in 1 minuut lachen net zoveel calorieën verbrandt als in 10 minuten roeien?! Dus trek die lolbroek maar aan! Er is ook een workshop waarin mensen ontdekken wat hun kwaliteiten zijn en eentje over energiegevers en energienemers op de werkvloer. Nico Rooijmans vertelt collega’s alles over gezonde voeding wordt duchtig bewogen in een beweegtraining. Dit en nog veel meer tijdens deze dag vol inspiratie.

Na deze dag hebben we met z’n allen nog meer goede voornemens. De beweegmakelaar heeft het druk met aanmeldingen van mensen die meer willen bewegen. Nu is het tijd om samen alle voornemens waar te maken. Op naar een nog beter leven! Heb je nog tips of vragen n.a.v. deze dag? Mail lbeckers@risse.nl .

Connect Project succesvol gestart

Afgelopen donderdag konden medewerkers v...

Vacature: Voorman/vrouw ATC

Vanwege ontstaan van een tijdelijke vaca...

Doe jij mee aan de Sterk aan het We...

Het is alweer tijd voor de derde editie...
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
Bron: Risse Groep communicatie
webdesign: Artis.