Nieuwe directeur Risse Groep bekend

24 november

Onlangs heeft de selectieprocedure plaatsgevonden voor de directeursfunctie bij Risse Groep. De vacature voor de directeursfunctie werd intern opengesteld, zodat eigen talent de ruimte kreeg zich kandidaat te stellen. Iets wat helemaal past bij de toekomstvisie van ons ontwikkelbedrijf.

Gisteren is Niek Eijsberg (momenteel nog manager Industrie en Commercie) door het bestuur benoemd tot directeur van Risse Groep.

Bestuursvoorzitter Martijn van den Heuvel: “We zijn blij dat we een geschikte kandidaat uit eigen geledingen hebben gevonden. Dit past helemaal binnen de toekomstvisie van Risse Groep ‘Samen maken we werk van talent’”.

Niek zal vanaf 1 januari 2023 het stokje overnemen van interim-directeur Dennis Laponder. Hierbij wordt voorzien in een overdrachtsperiode met aandacht voor de continuïteit en zorgvuldige borging van de organisatieprocessen. Het bestuur is ervan overtuigd dat met deze keuze de lijn van onze toekomstvisie krachtig en met bezieling wordt voortgezet.

Een eerste reactie van de kersverse directeur. Niek: “Ik vind het een eer dat ik leiding mag gaan geven aan dit prachtige ontwikkelbedrijf van de regio. Met de nieuwe toekomstvisie als kompas en met vertrouwen in de organisatie gaan we samen werk maken van talent!”.

Kim Hendriks bruist van de energieg...

In alle vroegte gaat bij werkcoach Kim H...

Even voorstellen: Daniel Vdovic

“Eh… Vdovic?...” Met een vragende blik k...

Stella denkt met haar hart bij Riss...

“Ik denk het liefst intuïtief met mijn h...
Marketing & communicatie Risse Groep
Marketing & communicatie Risse Groep
Samen maken we werk van talent!
Samen maken we werk van talent!
webdesign: Artis.